Πειραιάς: Στο πλευρό του Μώραλη και ο Γιάννης Μελάς

Πειραιάς: Στο πλευρό του Μώραλη και ο Γιάννης Μελάς

«Δεν θα ήταν δυνατόν να μην σταθώ στο όραμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Πειραιά» αναφέρει σε δήλωσή του

Πειραιάς: Στο πλευρό του Μώραλη και ο Γιάννης Μελάς
Στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη, που θα διεκδικήσει τη δημαρχία του Πειραιά, τάσσεται και ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Βασίλη Μιχαλολιάκου, Γιάννης Μελάς.

Σε σχετική δήλωσή του, ο κ. Μελάς αναφέρει: «Στις 19 Φεβρουαρίου είχα ανακοινώσει την πρόθεσή μου να συμμετέχω σ' έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό, ο οποίος θα αποτελείτο από το σύνολο των υγιών δυνάμεων της πόλης και φυσικά τον Ολυμπιακό, χωρίς καμμία κομματική κηδεμονία».

Κλείσιμο
»Στο πλαίσιο αυτό, δεν μπορούσα να μην δηλώσω παρών στο κάλεσμα του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Μώραλη, ο οποίος εκφράζει το σύνολο αυτών των δυνάμεων και εγγυάται την ανανέωση της πόλης σε όλα τα επίπεδα. Σ' αυτό το σημείο, δεν θα ήταν δυνατό να μην σταθώ στο όραμα του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για την ανάδειξη του Πειραιά, σε ατμομηχανή της αναπτυξιακής πορείας της χώρας, και τη βαθιά πεποίθησή του σ' ένα πλάνο που θα οδηγήσει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για τη νέα γενιά της πόλης».

»Ο τουρισμός, οι νέες τεχνολογίες και η ναυτιλία είναι οι τομείς που ο Πειραιάς πρέπει να βασιστεί για το αύριο, χωρίς οι μάχες να δίνονται μόνο για το αυτονόητο». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης