Ρήγα, Καρύδη, Κατσικαρέλη στέλνει το ΠΑΣΟΚ στην οργανωτική επιτροπή της «Ελιάς»

Ρήγα, Καρύδη, Κατσικαρέλη στέλνει το ΠΑΣΟΚ στην οργανωτική επιτροπή της «Ελιάς»

Η επικρατέστερη ημερομηνία για την πραγματοποίηση της πανελλαδικής συνδιάσκεψης θεωρείται το διήμερο 8-9 Μαρτίου

Ρήγα, Καρύδη, Κατσικαρέλη στέλνει το ΠΑΣΟΚ στην οργανωτική επιτροπή της «Ελιάς»
Συνάντηση εργασίας εντός των ημερών θα έχει η οργανωτική επιτροπή, που συγκροτούν τα κόμματα της κεντροαριστερής «Ελιάς», προκειμένου να διαμορφώσουν το πλαίσιο με το οποίο θα βαδίσει το σχήμα στις ευρωεκλογές. Μετά τη συμφωνία του Ευάγγελου Βενιζέλου με εκπροσώπους της κίνησης των «58» και την άρση κάποιων επιφυλάξεων εκ μέρους των τελευταίων, οι διεργασίες προχωρούν με ταχείς ρυθμούς:  Τα κόμματα ορίζουν εκπροσώπους σε μία κοινή οργανωτική επιτροπή, η οποία θα συζητήσει την διοργάνωση πανελλαδικής συνδιάσκεψης, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο θα επιλεγούν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές. Η επικρατέστερη ημερομηνία για την πραγματοποίηση της συνδιάσκεψης θεωρείται το διήμερο 8-9 Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ στην επιτροπή αυτή θα συμμετέχουν οι Παναγιώτης Ρήγας, Δημήτρης Καρύδης και Λευτέρης Κατσικαρέλης.

Από τους 58 ορίστηκαν οι Σ. Καρουζίδης, Χρ. Λάζος και Β. Βαμβακάς, ενώ από τη Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα του Ανδρέα Λοβέρδου οι Ευθύμης Καρδαράς, Διονύσης Λαμπρπίδης και Δημήτρης Καρέλας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης