Ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο στην Επιτροπή Οικονομικών

Ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο στην Επιτροπή Οικονομικών

Το πολυνομοσχέδιο ψήφισε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ επέμεινε στο «ΠΑΡΩΝ ενώ ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Ελληνες, Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ καταψήφισαν

Ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο στην Επιτροπή Οικονομικών
Ξεπέρασε το εύκολο εμπόδιο της επιτροπής Οικονομικών της Βουλής το κρίσιμο πολυνομοσχέδιο και πλέον όλα είναι έτοιμα για την  «μητέρα των μαχών» στην Ολομέλεια. Ειδικότερα, το πολυνομοσχέδιο ψήφισε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ επέμεινε στο «ΠΑΡΩΝ ενώ ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Ελληνες, Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ καταψήφισαν.

Υπο αυτά τα δεδομένα στις 10 το πρωί της Τετάρτης ξεκινά η συζήτηση το νομοσχεδίου στην Ολομέλεια η οποία σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής δεν μπορεί να ξεπεράσει τις δέκα ώρες μιας και έχει εισαχθεί με τις διαδικασίες του κατεπείγοντος. Παρά ταύτα η ψήφισή του δεν αναμένεται πριν από τις 9 το βράδυ.

Πέραν αυτού, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η στάση που θα κρατήσουν οι βουλευτές των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση και κυρίως αυτών από τα στρατόπεδα του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να καταψηφίσουν οι κ.κ. Μιχάλης Κασσής και Θεόδωρος Παραστατίδης ενώ με ερωτηματικό παραμένει η τελικά στάση που θα κρατήσουν οι κ.κ. Κ. Σκανδαλίδης, Μ. Μπόλαρης, Γ. Κουτσούκος και Θ. Τζάκρη.

Από την άλλη αν και η γραμμή της ΔΗΜΑΡ είναι το «ΠΑΡΩΝ» δεν αποκλείεται ο κ. Βασίλης Οικονόμου να ψηφίσει «ΝΑΙ» στο πολυνομοσχέδιο και οι κ.κ. Οδ.Βουδουρης και Π. Μουτσινας να καταψηφίσουν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης