ΠΑΣΟΚ για Μεϊμαράκη: «Να δοθούν απαντήσεις από τις δικαστικές αρχές»

ΠΑΣΟΚ για Μεϊμαράκη: «Να δοθούν απαντήσεις από τις δικαστικές αρχές»

Ο πρόεδρος της Βουλής ξεκαθάρισε σε αντιπροσωπεία του Κινήματος ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με τις καταγγελίες που τον φέρουν ως εμπλεκόμενο σε υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

“Για χάρη του ευρώ, θα σας βοηθήσουμε...”
ΠΑΣΟΚ για Μεϊμαράκη: «Να δοθούν απαντήσεις από τις δικαστικές αρχές»
Σε μια λιτή ανακοίνωση προχώρησε η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ μετά τη συνάντηση των εκπροσώπων της με τον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στην οποία υπογραμμίζει τη θέση της για πλήρη διαφάνεια και ταχεία διαλεύκανση της υπόθεσης, επισημαίνοντας ότι «πρέπει να δοθούν απαντήσεις από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές».

Υπενθυμίζεται ότι στην αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, η οποία συναντήθηκε με τον κ. Μεϊμαράκη, συμμετείχαν ο γραμματέας της ΚΟ, Γιάννης Μανιάτης, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Εύη Χριστοφιλοπούλου και ο αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου, Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Βουλής τούς ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με τις καταγγελίες που τον φέρουν ως εμπλεκόμενο σε υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Πέραν αυτών, να σημειωθεί ότι την Τετάρτη ο κ. Μεϊμαράκης θα συνεχίσει τις επαφές με τα επιτελεία των ΚΟ της Χρυσής Αυγής, των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΚΚΕ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης