Είμαι καθαρός, λέει ο Μεϊμαράκης

Είμαι καθαρός, λέει ο Μεϊμαράκης

Να γίνει εξεταστική επιτροπή, ζητά ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης - «Δικαιοσύνη άμεσα, οι εξεταστικές λειτουργούν πολιτικά», διαφωνεί ο Γιώργος Βουλγαράκης

Είμαι καθαρός, λέει ο Μεϊμαράκης
«Είμαι καθαρός» επισημαίνει κατά πληροφορίες ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης στα επιτελεία των κοινοβουλευτικών κομμάτων με τα οποία συναντάται αυτή την ώρα στο πλαίσιο της ενημέρωσης που πραγματοποιεί αναφορικά με το δημοσίευμα που τον εμπλέκει σε υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μεϊμαράκης εξήγησε στα επιτελεία των κομμάτων ότι το θέμα είναι «ιδιαιτέρως σοβαρό» γι αυτό και αποφάσισε ο ίδιος να τους ενημερώσει. Παρουσίασε την δική του εκδοχή, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με όσα του καταλογίζουν, τόνισε ότι «ψάχνω να βρω από πού έχει προκύψει αυτή η ιστορία» και επανέλαβε ότι δεν γνώριζε τίποτε πριν την δημοσίευση του ρεπορτάζ.
 
Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι χθες ο πρόεδρος της Βουλής, εκτός των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, συνομίλησε και με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Λιάπης: Να συγκληθεί εξεταστική επιτροπή

 
«Ζητώ να συγκληθεί εξεταστική επιτροπή και η επιτροπή να διερευνήσει αυτή την βρώμικη υπόθεση, αφού δεν γνωρίζω κανένα απ' αυτούς. Δεν τους γνωρίζω ούτε κοινωνικά, ούτε κατά πρόσωπο», δήλωσε προσερχόμενος στη Βουλή ο Μιχάλης Λιάπης, πρώην υπουργός και εξάδελφος του Κώστα Καραμανλή.
 
Βουλγαράκης: Όχι εξεταστική
 

Ο έτερος εκ των πολιτικών που σύμφωνα με το δημοσίευμα της Realnews φέρονται να είναι εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση κ. Γιώργος Βουλγαράκης, απάντησε εμμέσως στην πρόταση του Μιχάλη Λιάπη για σύσταση εξεταστικής επιτροπής της Βουλής.
 
«Όχι Εξεταστικές γι αυτό το θέμα.Αυτές,λειτουργούν πολιτικά.Δικαιοσύνη και άμεσα.Και αυτή η συκοφαντία πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα .ΤΩΡΑ !», έγραψε στο twitter ο κ. Βουλγαράκης.


Video Platform Video Management Video Solutions Video Player


 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης