Ο Μεϊμαράκης ενημερώνει τα κόμματα

Ο Μεϊμαράκης ενημερώνει τα κόμματα

«Έχω γίνει στόχος, να γίνει εξεταστική, είπε ο πρώην υπουργός και εξάδελφος του Κ.Καραμανλή Μιχάλης Λιάπης

Ποιοι μπαίνουν στη νέα Βουλή
Συναντήσεις με τα κόμματα πραγματοποιεί ο Μεϊμαράκης
 
Συναντήσεις με τα επιτελεία των Κοινοβουλευτικών  Ομάδων όλων των κομμάτων πραγματοποιεί ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει θεσμική υπερασπιστική γραμμή έναντι των αποκαλύψεων που τον θέλουν  εμπλεκόμενο σε υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. ΜεΪμαράκης ήδη από εχθές βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με το Μέγαρο Μαξίμου αλλά και με τους δύο πολιτικούς αρχηγούς που υποστηρίζουν την κυβέρνηση.
 
Κλείσιμο
Πέραν αυτών, αυτή την ώρα συναντάται με τον γραμματέα της ΚΟ και τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της ΝΔ  , στην συνέχεια θα ακολουθήσει συνάντηση με το κοινοβουλευτικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ ενώ προγραμματίζονται επαφές και με τα άλλα κόμματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Βουλής, μεταξύ άλλων θα θέσει άρσης απορρήτου προκειμένου να λάβει γνώση της δικογραφίας εντός της οποίας – σύμφωνα με το δημοσίευμα της “Real News” – βρίσκεται και επιβαρυντικές για τον ίδιο καταθέσεις.
 
Λιάπης «Να γίνει εξεταστική»
 
Πέραν αυτών, ο κ. Μιχάλης Λιάπης προσερχόμενος στην Βουλή μίλησε σε δημοσιογράφους και υποστήριξε ότι «έχω γίνει στόχος». Επιπροσθέτως ο πρώην υπουργός ζήτησε να γίνει εξεταστική «προκειμένου να λάμψει η αλήθεια».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης