"Η κυβέρνηση έχει ανύπαρκτη στρατηγική απέναντι στην Τουρκία"

"Η κυβέρνηση έχει ανύπαρκτη στρατηγική απέναντι στην Τουρκία"

Υποχωρητικότητα και ανυπαρξία ξεκάθαρης στρατηγικής απέναντι στην Τουρκία καταλογίζει στην κυβέρνηση ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας,

"Η κυβέρνηση  έχει ανύπαρκτη στρατηγική απέναντι στην Τουρκία"
Υποχωρητικότητα και ανυπαρξία ξεκάθαρης στρατηγικής απέναντι στην Τουρκία καταλογίζει στην κυβέρνηση ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, Πάνος Παναγιωτόπουλος, αναφερόμενος στις νέες προκλήσεις της Αγκυρας.

«Η αναποφασιστικότητα και η υποχωρητικότητα της κυβέρνησης, η ανυπαρξία ξεκάθαρης στρατηγικής απέναντι στην Τουρκία και οι φοβικές αγκυλώσεις, που χαρακτηρίζουν την κυβερνητική στάση, αποθρασύνουν την γειτονική μας χώρα», τονίζει σ΄ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εξωτερικών της Ν Δ, «η τακτική της Τουρκίας πρέπει να αντιμετωπιστεί με μια καλά σχεδιασμένη πολιτική μακράς πνοής, εμπνεόμενη από μια στέρεα αντίληψη εθνικής ενότητας και ομοψυχίας. Πολιτική, η οποία θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για να ακυρωθεί η περαιτέρω κλιμάκωση των προκλήσεων και η προσπάθεια δημιουργίας τετελεσμένων. Έτσι ώστε να υποχρεωθεί η Τουρκία να σεβαστεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος και τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου, που αποτελούν τη βάση της Διεθνούς Νομιμότητας».
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης