Ζαχαριάδης αδειάζει Κασσελάκη: Λάθος να πάμε προς Κωνσταντοπούλου και Βαρουφάκη

Ζαχαριάδης αδειάζει Κασσελάκη: Λάθος να πάμε προς Κωνσταντοπούλου και Βαρουφάκη

«Εκείνη την περίοδο ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ήταν στην Ελλάδα και ίσως να μην γνωρίζει τα γεγονότα σε λεπτομέρειες» είπε με σκωπτικό ύφος

zaxariadis-kostas
Την ξεκάθαρη διαφωνία του με το άνοιγμα που επιχειρεί το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, προς το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου και το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, εξέφρασε το στέλεχος της Κουμουνδούρου, Κώστας Ζαχαριάδης, χαρακτηρίζοντας λάθος μια τέτοια κίνηση.

«Δεν μπορεί κάποιος να αξίζει τα λεφτά του όταν αφήνει τέτοια υπονοούμενα για τη Συμφωνία των Πρεσπών» είπε αρχικά ο κ. Ζαχαριάδης για την κυρία Κωνσταντοπούλου

«Εκείνη την περίοδο ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ήταν στην Ελλάδα και ίσως να μην γνωρίζει τα γεγονότα σε λεπτομέρειες. Περιμένω από τα υπόλοιπα κορυφαία στελέχη που είναι στην πρώτη γραμμή να ενημερώσουν τη σημερινή ηγεσία για τα γεγονότα του 2015 που ήταν δύσκολα για εμάς» πρόσθεσε.

«Δεν είναι μόνο το 2015 αλλά και οι Πρέσπες που είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου ότι ήταν τραμπική η συμφωνία. Θεωρώ λάθος να πάμε προς Βαρουφάκη και Κωνσταντοπούλου» επέμεινε ο κ. Ζαχαριάδης.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1fz20bm09jt)


Ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ διαφώνησε και με τον χρόνο που γίνεται αυτό το άνοιγμα Κασσελάκη λέγοντας ότι «μια συζητήση που αφορά μετά τις εκλογές σωστό είναι να γίνει μετά τις εκλογές. Τώρα πάμε ανταγωνιστικά».

«Το βράδυ των εκλογών θα έχουμε νέο πολιτικό πεδίο για να συζήτήσουμε, να δούμε ποιος θα σηκώσει το τηλέφωνο και ποιον θα πάρει».

«Με την κυρία Κωνσταντοπούλου οι δρόμοι εχουν χωρίσει από το 2015. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ήταν στην Ελλάδα και ίσως να μην γνωρίζει τα πράγματα όπως τα έχουμε ζήσει εμείς. Δεν μπορούμε να συναντηθούμε μας χωρίζει πολύ μεγάλη απόσταση. Οι λόγοι είναι πολύ μεγάλοι και παραμένουν μεγάλοι».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1fy9sygl4c9)

Ειδήσεις σήμερα:

Τι συνέβη στην πτήση τρόμου της Singapore Airlines: Πόσο πιθανός είναι ο τραυματισμός ή ο θάνατος από σφοδρές αναταράξεις;

Η τραγωδία με το πρωθυπουργικό Falcon το 1999: O θάνατος του Γιάννου Κρανιδιώτη και άλλων έξι ανθρώπων

«Μπήκε στο αμάξι και ήθελε να πατήσει τον σύζυγό μου» - Η περιγραφή της 43χρονης για το άγριο ξύλο σε φανάρι στο Αιγάλεω
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης