Χατζηδάκης για ΔΟΥ Χαλκίδας: Δεν μπήκα στην πολιτική για να καλύπτω κλέφτες

Χατζηδάκης για ΔΟΥ Χαλκίδας: Δεν μπήκα στην πολιτική για να καλύπτω κλέφτες

Η συστηματική δουλειά της ΕΛΑΣ, της ΑΑΔΕ και των δικαστικών αρχών αποδεικνύει την ισχυρή μας θέληση να συγκρουστούμε με κάθε μορφή παρανομίας αναφέρει σε δήλωσή του

hatzidakis
«Η συστηματική δουλειά της ΕΛΑΣ, της ΑΑΔΕ και των δικαστικών αρχών αποδεικνύει την ισχυρή μας θέληση να συγκρουστούμε με κάθε μορφή παρανομίας ακόμα και αν αυτή πηγάζει στην ίδια την Δημόσια Διοίκηση» αναφέρει σε δήλωσή του ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών σχολιάζοντας την υπόθεση διαφθοράς στη ΔΟΥ Χαλκίδας.

«Δεν μπήκα στην πολιτική για να καλύπτω κλέφτες» σημειώνει επίσης ο Κωστής Χατζηδάκης και διαμηνύει ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν θα σταματήσουν εδώ και θα συνεχίσουν να μάχονται τις παραβατικές συμπεριφορές

Αναλυτικά ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, αναφέρει:

«Δεν μπήκα στην πολιτική για να καλύπτω κλέφτες. Την αρχή αυτή τηρώ απαρέγκλιτα από την πρώτη στιγμή που μπήκα στη πολιτική και το ίδιο μήνυμα επαναλαμβάνω και σήμερα με αφορμή την υπόθεση στη Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας.

Η συστηματική δουλειά της ΕΛΑΣ, της ΑΑΔΕ και των δικαστικών αρχών αποδεικνύει την ισχυρή μας θέληση να συγκρουστούμε με κάθε μορφή παρανομίας ακόμα και αν αυτή πηγάζει στην ίδια την Δημόσια Διοίκηση. Και είναι προφανές πως δεν θα σταματήσουμε εδώ. Θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε ενάντια σε παραβατικές συμπεριφορές σε όλα τα επίπεδα και προς όλες τις κατευθύνσεις. Είτε μιλάμε για περιπτώσεις διαφθοράς, είτε για λαθρεμπόριο, είτε για άλλα οικονομικά εγκλήματα.

Είναι δίκαιο πρωτίστως για τους πολίτες, αναγκαίο για την οικονομία, αλλά και βασική αποστολή της ίδιας της Κυβέρνησης».

Ειδήσεις σήμερα:

Σκόπια: Μετά την πρόεδρο, επιμένει και ο πρωθυπουργός στο «σκέτο Μακεδονία» - Δείτε τη σημερινή ανάρτησή του

Σάλος με το σκίτσο της Κέιτ Μίντλετον στο εξώφυλλο του Tatler - «Είναι απαίσιο» λένε

Βρετανία: Φουντώνουν οι φήμες για πρόωρες εκλογές

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης