Γεωργιάδης: Ο φίλος Σπηλιωτόπουλος ζει σε άλλη χώρα - Ο Κασσελάκης λειτουργεί με όρους πλήρους αδιαφάνειας

Γεωργιάδης: Ο φίλος Σπηλιωτόπουλος ζει σε άλλη χώρα - Ο Κασσελάκης λειτουργεί με όρους πλήρους αδιαφάνειας

Πως ταιριάζει να αγοράζει κάποιος ένα διαμέρισμα 1,8 εκατ. ευρώ και την ίδια ώρα να χρωστά ο πατέρας του 11 εκατ. στην εφορία αναρωτήθηκε ο υπουργό Υγείας

adwnis-arthrou
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί με όρους πλήρους αδιαφάνειας και όχι διαφάνειας όπως υποστηρίζουν οι σύμβουλοί του, είπε απόψε ο Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό West Δ. Μακεδονίας.

Ο Υπουργός Υγείας μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει και τη δήλωση του Αρη Σπηλιωτόπουλου ότι ο Κασσελάκης λειτουργεί με διαυγή και κρυστάλλινο τρόπο και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα μου επιτρέψει ο φίλος Α. Σπηλιωτόπουλος να πω ότι σε άλλη χώρα ζει. Ο κ. Κασσελάκης είναι ένας πολιτικός αρχηγός που δεν έχει κάνει ακόμη δήλωση Πόθεν Έσχες, έχει διαφημίσει στο πανελλήνιο ότι αγόρασε ένα διαμέρισμα στο Κολωνάκι 1,8 εκατ. ευρώ και την ίδια στιγμή ο Ελληνικός λαός μαθαίνει ότι ο πατέρας του χρωστάει 11 εκατ. ευρώ στην εφορία».

Ο υπουργός Υγείας αναρωτήθηκε μάλιστα πως ταιριάζει να αγοράζει κάποιος ένα διαμέρισμα 1,8 εκατ. ευρώ και την ίδια ώρα να χρωστά ο πατέρας του 11 εκατ. στην εφορία... Με τα παραπάνω δεδομενα προκύπτει ότι ο κ. Κασσελάκης έχει λειτουργήσει με συνθήκες πλήρους αδιαφάνειας τόνισε επίσης ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ανέφερε μάλιστα ότι «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ οχυρώνεται πίσω από την τυπική προθεσμία του νόμου για να καταθέσει το Πόθεν Έσχες την τελευταία ημέρα, ενώ ένας άνθρωπος που θα ήθελε να λειτουργήσει με όρους διαύγειας θα έπρεπε να το καταθέσει πρώτος».

Δείτε βίντεο

kozan.gr: A. Γεωργιάδης για Κασσελάκη
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Πώς ο Στέφανος Κασσελάκης γνώρισε τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και τον έκανε σύμβουλό του

Η πορεία του εμβολίου της AstraZeneca μέχρι την απόσυρσή του - Τι λένε οι ειδικοί και τι υποστηρίζει η εταιρεία

Γιατί οι Κινέζοι χάκερ κλέβουν προσωπικά δεδομένα - Πού μπορούν να χρησιμοποιηθούν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης