Βουλή - Χαρίτσης κατά Στίγκα: Μαριονέτα του Κασιδιάρη το κόμμα σας - Οι αιχμές κατά ΣΥΡΙΖΑ

Βουλή - Χαρίτσης κατά Στίγκα: Μαριονέτα του Κασιδιάρη το κόμμα σας - Οι αιχμές κατά ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, αναφέρθηκε και στο περιστατικό ξυλοδαρμού του βουλευτή Βασίλη Γραμμένου - «Μας θύμισαν το όχι και τόσο μακρινό παρελθόν με τη Χρυσή Αυγή εδώ μέσα»

6050369
Ευθεία επίθεση στον πρόεδρο των Σπαρτιατών εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης από το βήμα της Βουλής, λέγοντας ότι το κόμμα του είναι μαριονέτα του Ηλία Κασιδιάρη ενώ ταυτόχρονα άφησε αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ καθώς δεν κατέθεσε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο.

Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, είπε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, «εμείς θα πούμε ναι, είμαστε αντιφασίστες και είμαστε περήφανοι που είμαστε αντιφασίστες, που δώσαμε μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή ώστε η ναζιστική συμμορία να μπει στη φυλακή και να μπει φραγμός και στο κόμμα μαριονέτα του Ηλία Κασιδιάρη».

«Ο κ. Στίγκας μας αποκάλεσε μειοδότες, επειδή όμως ξέρουμε ιστορία, ξέρουμε ποιοι ήταν μειοδότες ήταν οι πολιτικοί σας πρόγονοι, από την εποχή των δοσίλογων μέχρι τη χουντική τραγωδία της Κύπρου», σημείωσε ο κ. Χαρίτσης και πρόσθεσε ότι η ακροδεξιά είναι η παράταξη που έχει οδηγήσει αυτή την χώρα σε εθνικές τραγωδίες.

Ο Αλέξης Χαρίτσης, χωρίς να κατονομάζει τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε αιχμηρά «ότι σας αφήνω να επιλέξετε σε ποια κόμματα θα δίνετε συγχαρητήρια σε αυτά που αποφεύγουν να καταθέσουν υπόμνημα Άρειο Πάγο, και έχουν υποψηφίους ευρωβουλευτές να μιλούν για ευπρόσδεκτες ψήφους». Και ξεκαθάρισε ότι «για εμάς δεν είναι ευπρόσδεκτες αυτές οι ψήφοι, για εμάς είστε ανεπυθύμητοι».

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Βασίλης Στίγκας αναφέρθηκε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και στον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας ότι δεν κατέθεσε υπόμνημα διότι «έχει αξιοπρέπεια και αυτό είναι καλό».

Τέλος, ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, αναφέρθηκε και στο περιστατικό ξυλοδαρμού του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου από τον ανεξάρτητο βουλευτή, Κωνσταντίνο Φλώρο λέγοντας ότι είναι «απαράδεκτα όσα συνέβησαν. Μας θύμισαν το όχι και τόσο μακρινό παρελθόν με τη Χρυσή Αυγή εδώ μέσα».

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια στη ΜΕΘ του «Αττικόν» και τα παράπονα του βουλευτή

Κωλοτούμπα του ξαδέρφου Κασσελάκη μετά τον σάλο για τις «ευπρόσδεκτες» ψήφους των Σπαρτιατών - «Δεν τις θέλουμε», λέει τώρα


Ίδιες ή και χαμηλότερες τιμές φέτος στο Καλάθι του Πάσχα δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης