Άδωνις Γεωργιάδης: Η στάση Κασσελάκη υπέρ της θρησκείας είναι πολύ θετική

Άδωνις Γεωργιάδης: Η στάση Κασσελάκη υπέρ της θρησκείας είναι πολύ θετική

«Βλέποντας τον ΣΥΡΙΖΑ να ενστερνίζεται όλες τις ιδέες, για τις οποίες κάποτε οι αριστεροί με κυνηγούσαν, είναι μια προσωπική νίκη και ευχαριστώ τον Κασσελάκη για αυτό» ανέφερε ο υπουργός Υγείας

georgiadis
Την ικανοποίησή του για τις θέσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με την εκκλησία, εξέφρασε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η στάση του υπέρ της Εκκλησίας και της θρησκείας είναι πολύ καλή για την Ελλάδα. Γενικά η στάση του υπέρ του ΝΑΤΟ, του Ισραήλ, της Ουκρανίας, αλλά και υπέρ του χριστιανισμού, θέσεις παραδοσιακά αντίθετες από τον χώρο που εκπροσωπεί, είναι πολύ θετική», ανέφερε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0m7qq4r7eg9)

«Είναι μεγάλη πρόοδος αυτή και ιδεολογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας», συμπλήρωσε ο υπουργός Υγείας.

Τέλος σχολίασε ότι «βλέποντας τον ΣΥΡΙΖΑ να ενστερνίζεται όλες τις ιδέες, για τις οποίες κάποτε οι αριστεροί με κυνηγούσαν, είναι μια προσωπική νίκη και ευχαριστώ τον Κασσελάκη για αυτό».

«Η πολιτική σταθερότητα των επομένων 3 ετών κρίνεται στις 9 Ιουνίου», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο υπουργός Υγείας, 'Αδωνις Γεωργιάδης.

«Εάν το αποτέλεσμα είναι κακό η αντιπολίτευση θα προσπαθήσει να ρίξει την κυβέρνηση με κάθε τρόπο, θα κατεβάζει κάθε μέρα τον κόσμο στους δρόμους, οι αγορές θα βλέπουν ξανά τη χώρα ως πολιτικό πρόβλημα, τα επιτόκια θα ανεβαίνουν, η οικονομία θα γυρίσει προς τα κάτω και όλα τα υπόλοιπα που έχουμε ξαναζήσει στο παρελθόν», δήλωσε χαρακτηριστικά
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0m7omce7tzl)
Κλείσιμο

Στόχος της αντιπολίτευσης στις ευρωεκλογές είναι να αποσταθεροποιήσουν πολιτικά τη χώρα

O ίδιος ανέφερε πως δεν έχει καμία αμφιβολία ότι ο πολιτικός στόχος συνολικά της αντιπολίτευσης για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είναι να αποσταθεροποιήσουν πολιτικά τη χώρα και την κυβέρνηση. «Πολιτικός του στόχος είναι στις 10 Ιουνίου η Ελλάδα να μην είναι πλέον μια κυβερνήσιμη χώρα, να έχουμε κάθε μέρα διαδηλώσεις, απεργίες και φασαρίες».

Ο Μπελέρης αρνήθηκε προτάσεις άλλων κομμάτων

Αναφορικά με την υποψηφιότητα του Φρέντη Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, γνωστοποίησε πως έγιναν προτάσεις στο Φρέντη Μπελέρη από όλα κόμματα στα οποία αρνήθηκε και πως αρνήθηκε την εποχή που νόμιζε ή γνώριζε ότι δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ.

Ο Πολάκης υιοθέτησε της κατηγορίες Ράμα κατά Μπελέρη

«Η υποψηφιότητα Μπελέρη θα έπρεπε να ενώνει τους Έλληνες γιατί η κυβέρνηση έλαβε κ ένα πράγματι ένα πολιτικό ρίσκο. Δηλαδή ότι αποφασίζει η κυβέρνηση της Ελλάδος να δώσει την ευκαιρία να εκλεγεί ευρωβουλευτής ο εκλεγμένος Δήμαρχος Χιμάρρας που μέχρι χθες όλα τα κόμματα – και ο ΣΥΡΙΖΑ- συμφωνούσαν με επίσημες ανακοινώσεις ότι διώκεται από το καθεστώς Ράμα και με το που ανακοινώνεται η υποψηφιότητα του με τη ΝΔ, έγινε ο ακροδεξιός Μπελέρης, ο χρυσαυγίτης Μπελέρης, ο Πολάκης έγραψε ο Μπελέρης που έκλεψε τις ψήφους στη Χιμάρρα, δηλαδή ο Πολάκης – και θέλω να δω αν αυτή είναι και η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, υιοθέτησε τις κατηγορίες Ράμα κατά Μπελέρη σήμερα.

Ο ίδιος σημείωσε πως αντί τα κόμματα να πουν μπράβο που παίρνει αυτό το ρίσκο η ΝΔ, ξαφνικά γίνεται «κανονική δολοφονία χαρακτήρα Μπελέρη» ενώ χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ φανταστικό και εξαιρετικά καλό με μια ισορροπία καταπληκτική.

Νωρίτερα σε ανάρτησή του στο Χ ο Άδωνις Γεωργιάδης  αναφερόμενος στον Παύλο Πολάκη έγραψε «Δεν υπάρχει αυτό: Παύλος Πολάκης,  προφανώς μεταμεσονύκτια ώρα που συνήθως γράφει μετά από πολλές τσικουδιές, ανέβασε «βαρυσήμαντη» ανάρτηση για την υποψηφιότητα Μπελέρη, για να «αποδείξει» την Ακροδεξιά ρητορική του κλπ και μέσα στα δημοσιεύματα που ανεβάζει κατά του Εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρας που κυνηγά το καθεστώς Ράμα, και αφού υιοθετεί όλες της κατηγορίες των Αλβανών του Ράμα εναντίον του (είναι αυτή η επίσημη θέση του Σύριζα;) ανεβάζει και μία συνταγή…για το πως να μαγειρεύεις τα χταπόδια… θεός! Διαβάζεις για Μπελέρη και ξαφνικά το πως να ρίχνεις το κρασί για να είναι νόστιμα τα χταπόδια…μόνον ο Πολάκης αυτά μόνον…».



Ειδήσεις σήμερα:

Εννέα συλλήψεις για την κατάρρευση του κτηρίου στο Πασαλιμάνι - Η ιστορία του 31χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε

Παρί-Ντόρτμουντ το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών - Οι Παριζιάνοι 4-1 την Μπαρτσελόνα, οι Γερμανοί 4-2 την Ατλέτικο - Δείτε γκολ

Σπάνιες γαίες: O xάρτης με τα κοιτάσματα στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης