Κασσελάκης: Στο Δρέπανο Αργολίδας με τον Τάιλερ - Επισκέφτηκαν τη Γιορτή Μανταρινιού

Κασσελάκης: Στο Δρέπανο Αργολίδας με τον Τάιλερ - Επισκέφτηκαν τη Γιορτή Μανταρινιού

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ συνομίλησε με αγρότες παραγωγούς και άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καλλιέργεια του μανταρινιού και των πορτοκαλιών

kasselakis_argolida
Στο Δρέπανο Αργολίδας βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό, Γιώργο Γαβρήλο.

Ο κ. Κασσελάκης μαζί με τον σύντροφό Τάιλερ Μακμπέθ επισκέφθηκαν την «2η Γιορτή Μανταρινιού» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρεπάνου.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΟΥ ΣΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ 3/3/2024


Κλείσιμο
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, περιηγήθηκε σε πάγκους και περίπτερα με τα τοπικά προϊόντα που έχουν ως βάση το φημισμένο μανταρίνι της περιοχής.

Ο κ. Κασσελάκης απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ συνομίλησε με αγρότες παραγωγούς και άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καλλιέργεια του μανταρινιού και των πορτοκαλιών.

kasselakis_drepano
kasselakis_drepano2
kasselakis_drepano3


Στην γιορτή του μανταρινιού παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός και Ανδ. Πουλάς, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Ορφανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ. Μαντζούνης, θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακοί σύμβουλοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φ. Δαμούλος και φυσικά οι κάτοικοι της περιοχής.

kasselakis_drepano4
kasselakis_drepano5
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης