Παπανδρέου: Καμία σχέση με την εκδήλωση Τεμπονέρα - Αχτσιόγλου - Χριστοδουλάκη

Παπανδρέου: Καμία σχέση με την εκδήλωση Τεμπονέρα - Αχτσιόγλου - Χριστοδουλάκη

Όπως επισημαίνουν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού οι σχέσεις του με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη είναι καλές αλλά τυπικές

papandeou
Ουδεμία σχέση έχει ο Γιώργος Παπανδρέου με τη διοργάνωση της εκδήλωσης για την κεντροαριστερά, στην οποία θα συμμετάσχουν εκτός από το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο Διονύσης Τεμπονέρας και η Έφη Αχτσιόγλου.

Στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού τονίζουν ότι ούτε είχε ενημερωθεί, ούτε είχε συναινέσει για την εκδήλωση ή την παρουσία-ομιλία του Μανώλη Χριστοδουλάκη για την απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη.

Μάλιστα οι συνεργάτες του κ. Παπανδρέου παραπέμπουν σε πρόσφατη ομιλία του στην Πάτρα- όπου είχε υπογραμμίσει ότι στόχος όλων μας είναι η ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ ώστε ως ο ισχυρός κεντροαριστερός πόλος απέναντι στη ΝΔ να δώσει δυναμικές μάχες στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις – και επισημαίνουν επίσης ότι οι σχέσεις του με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη (που τον είχε στηρίξει στις εσωκομματικές εκλογές) είναι καλές αλλά τυπικές.

Τα σενάρια εν τω μεταξύ, που θέλουν το Γιώργο Παπανδρέου να σχεδιάζει κινήσεις στη σκακιέρα της κεντροαριστεράς σε συναντήσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα είχαν διαψεύσει με κατηγορηματικό τρόπο συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού μιλώντας προ εβδομάδων επίσης με το protothema.gr. «Τα σενάρια και τα σχετικά δημοσιεύματα καμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα έχουν. Ο Παπανδρέου ό,τι κάνει, το κάνει στο φως της ημέρας και αναλαμβάνει την ευθύνη του. Ό,τι γράφεται αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί στοχεύσεις άλλων», ανέφεραν χαρακτηριστικά συνεργάτες του κ. Παπανδρέου.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ εκτιμούσαν δε, ότι όλα αυτά δείχνουν μια επιχείρηση κάποιων να προκαλέσουν εσωστρέφεια στο ΠΑΣΟΚ, σε μια στιγμή που σημειώνει διαρκή άνοδο στις δημοσκοπήσεις και κάνει δυναμική προσπάθεια να ασκήσει μαχητική, αξιόπιστη και τεκμηριωμένη αντιπολίτευση.




Ειδήσεις σήμερα:

Με πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι βρέθηκε νεκρός ο 50χρονος μουσικός στα Εξάρχεια

Νέο βίντεο από το σημείο της εκτέλεσης του Γιαλιά στη Μάνδρα – Οι συγκλονιστικοί διάλογοι των αστυνομικών


Έρχονται βροχές και καταιγίδες από την Κυριακή - Πότε επηρεάζεται η Αττική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης