Εκλογές: Ηττήθηκε στο Ναύπλιο ο δήμαρχος που πετούσε σκουπίδια και περιττώματα στον αντίπαλό του

Εκλογές: Ηττήθηκε στο Ναύπλιο ο δήμαρχος που πετούσε σκουπίδια και περιττώματα στον αντίπαλό του

Ο Δημήτρης Ορφανός εξελέξη στο Ναύπλιο με 9.874 ψήφους έναντι του 36,31% του Κωστούρου με τον οποίο είναι στα δικαστήρια

orfanos
Δεν του πήγαν και τόσο καλά του νυν δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρου τα βίντεο, στα οποία καταγράφηκε να πετάει σκουπίδια και περιττώματα, στο σπίτι του πολιτικού του αντιπάλου και υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Ορφανού.

Με την ενσωμάτωση στο 97,26% ο Δημήτρης Ορφανός εξελέξη με 63,69% (9.874 ψήφους) του Δημήτρη Κωστούρου που συγκεντρώνει 36,31% (5.630 ψήφους).

Ο υποψήφιος και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου, ο οποίος έχει καταθέσει (στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου) μήνυση κατά του απερχόμενου δημάρχου για εξύβριση, απειλή και απόπειρα παράνομης πράξης, καθώς τον έχει καταγράψει σε περισσότερα από 20 βίντεο να πετά σκουπίδια, ως και περιττώματα στην εξώπορτα του σπιτιού του, προηγείται με σχεδόν διπλάσιο ποσοστό σε μια διαμάχη για τη διεκδίκηση του Δήμου Ναυπλιέων η οποία βγήκε εκτός ορίων στα μέσα Αυγούστου.

Θυμίζουμε ότι ο νυν δήμαρχος κ. Κωστούρος, είχε παραδεχθεί με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα την πράξη του, δηλώνοντας ότι επηρεάστηκε από την «τοξική» αντιπαράθεση.

Κλείσιμο
«Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα, να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού», έγραφε ο κ. Κωστούρος.


Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ κάνει επίθεση σε στρατιωτικές υποδομές της Χεζμπολάχ στον Λίβανο

Απίστευτη ανατροπή με το τροχαίο στη Φλώρινα: Ο 25χρονος είχε κλέψει το αυτοκίνητο και ο 80χρονος δεν πρόλαβε να βγει!

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Η τελική μάχη για τον «γαλάζιο» χάρτη - Τρεις περιφέρειες σίγουρες, δύο εμφύλιοι και μονομαχία στη Θεσσαλία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης