Εκλογές 2023: Ο Μητσοτάκης στο TikTok με το ξεχασμένο σακάκι και το «κομματόσκυλο»

Εκλογές 2023: Ο Μητσοτάκης στο TikTok με το ξεχασμένο σακάκι και το «κομματόσκυλο»

Το νέο βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok με παραλειπόμενα της προεκλογικής εκστρατείας και των καθηκόντων του πρωθυπουργού

mitsotakis-tiktok
Ακόμη περισσότερο απαιτητικές οι ημέρες της προεκλογικής εκστρατείας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος πρέπει να περιοδεύει ανά την Ελλάδα, παράλληλα με την άσκηση των καθηκόντων του πρωθυπουργού. Και παρά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός δήλωσε πως δεν έχει την εφαρμογή του TikTok στο κινητό του και έχει απαγορεύσει στους υπουργούς του να την έχουν επειδή ο αλγόριθμος αναπτύχθηκε στην Κίνα, αντιλαμβάνεται την τεράστια επιδραστικότητα που έχει ιδιαίτερα στους νέους και αναρτά μικρά βίντεο από τα παραλειπόμενα της καθημερινότητάς του και της προεκλογικής εκστρατείας.

Το σημερινό βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok ξεκινά με ένα στιγμιότυπο από το πρωθυπουργικό γραφείο και τη σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη να βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου και να εκφράζει ένα μικρό παράπονο. «Όχι, όχι, δεν θα με βγάλεις στο TikTok να κάνω α,ου» λέει η σύζυγος του πρωθυπουργού απευθυνόμενη στον Κυριάκο Μητσοτάκη εκφράζοντας ένα μικρό παράπονο για παλαιότερο βιντεάκι στο TikTok, πιθανότατα αυτό που ανέβηκε ανήμερα του Πάσχα.

Στους Δελφούς χωρίς σακάκι

Στα παραλειπόμενα της σημερινής ανάρτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη το γεγονός ότι την περασμένη Παρασκευή ο πρωθυπουργός ξέχασε να πάρει το κοστούμι του, γεγονός που αντελήφθη φθάνοντας στους Δελφούς για το forum. Ως από μηχανής Θεός λειτούργησε ο... Στέφανος, ένας από τους άνδρες της ασφάλειας του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος έχει περίπου τον ίδιο σωματότυπο με τον πρωθυπουργό και του δάνεισε το σακάκι του.

Peanut, το κομματόσκυλο

«Κομματόσκυλο!» λέει χιουμοριστικά ο πρωθυπουργός μιλώντας στον Peanut, το μικρό αδεσποτάκι που είναι αναπόσπαστο μέλος του κομματικού επιτελείου στο Μέγαρο Μαξίμου  και έδωσε το παρών στην επίσκεψη του γενικού κυβερνήτη της Αυστραλίας.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok:

Ο Μητσοτάκης στο TikTok: Το σακάκι και ο Peanut




Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Η πρώτη εμφάνιση της Χρονοπούλου σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ

«Καμπανάκι» από συμβολαιογράφους, δικηγόρους, μηχανικούς και ιδιοκτήτες για την εκτός σχεδίου δόμηση μετά την απόφαση του ΣτΕ

Βασιλιάς Κάρολος Γ': Οι Νοτιοαφρικανοί ζητούν από τους Βρετανούς να επιστρέψουν τα διαμάντια της στέψης του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης