Άδωνις Γεωργιάδης: «Πόσο πιο κάτω θα φτάσουν» - Οργή για το βίντεο με τον ηλικιωμένο που έπεσε στη συγκέντρωση Μητσοτάκη στο Μαρούσι

Άδωνις Γεωργιάδης: «Πόσο πιο κάτω θα φτάσουν» - Οργή για το βίντεο με τον ηλικιωμένο που έπεσε στη συγκέντρωση Μητσοτάκη στο Μαρούσι

Στο βίντεο φαίνεται  ο άνδρας, που κρατάει λευκό μπαστούνι, να πέφτει σε σιντριβάνι

video-marousi
Την έντονη αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, προκάλεσε το βίντεο που αναρτήθηκε από χρήστη του Twitter και στο οποίο φαίνεται ένας ηλικιωμένος άνδρας να πέφτει μέσα σε σιντριβάνι κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη, το Σάββατο, στο Μαρούσι.

«Οι άνθρωποι αυτοί στην προσπάθεια τους να ρίξουν τον Μητσοτάκη δείχνουν όλο τους το απαίσιο πρόσωπο. Εδώ χλευάζουν έναν τυφλό συμπολίτη μας που πήγε να ακούσει τον Πρωθυπουργό και μέσα στο πλήθος σκόνταψε και έπεσε. Πόσο πιο κάτω θα φθάσουν άραγε! Και ντροπή έχει χάσει το νόημα της» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης για το επίμαχο βίντεο.



Η ανάρτηση του βίντεο προκάλεσε αρκετά αρνητικά σχόλια με τους περισσότερους να εστιάζουν στο γεγονός ότι ο άνθρωπος που έπεσε στο νερό κρατάει λευκό μπαστούνι, στοιχείο που παραπέμπει σε τυφλό.

Κλείσιμο









Ειδήσεις σήμερα:

Αμηχανία στον ΣΥΡΙΖΑ από τα «τιτιβίσματα» Πολάκη

Ο 36χρονος σκότωσε τον 45χρονο στην Ξάνθη επειδή τον θεώρησε «ρουφιάνο»

Survivor All Star: Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση και οι... πανηγυρισμοί - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης