Γεροβασίλη (Θέμα 104,6): «Διχαστικός ο λόγος του κ. Μητσοτάκη, δεν θα ξαναγράψει την ιστορία με τη ΧΑ»

Γεροβασίλη (Θέμα 104,6): «Διχαστικός ο λόγος του κ. Μητσοτάκη, δεν θα ξαναγράψει την ιστορία με τη ΧΑ»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ παρέσωσε μέσω του Μανώλη Γλέζου στον τότε υπουργό Δικαιοσύνης Νίκος Δένδια 32 υποθέσεις με εγκληματικές ενέργειες της Χρυσής Αυγής» τόνισε η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ

gerovasili
«Ο κ. Μητσοτάκης δεν θα ξαναγράψει την  ιστορία με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής» δήλωσε στοω ΘΕΜΑ 104,6 η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι την ημέρα της καταδίκης του ναζιστικού μορφώματος, εκείνος επανέφερε τη διχαστική και ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων.

Επιχειρώντας να απαντήσει και στα όσα ειπώθηκαν για το πρωτοσέλιδο της Αυγής, που προκάλεσε πολιτική θύελλα, η κυρία Γεροβασίλη, σημείωσε ότι δεν θα ξεχαστεί ούτε η ρητορική του κ. Σαμαρά, μία ρητορική που ήταν στο κλίμα της ακροδεξιάς, ενώ κατηγορησε τον πρώην πρωθυπουργό ότι δεν ήθελε αρχικά να προωθήσει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και πως απειλούσε τη ΔΗΜΑΡ με την οποία συγκυβερνούσε ότι «υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές…», φράση την οποία το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ την ερμήνευσε ως κλείσιμο του ματιού τότε στην Χρυσή Αυγή.

Τόνισε δε ότι η προσπάθεια της ΝΔ να πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συμπορεύτηκε με τη Χρυσή Αυγή ενεργοποιεί αντανακλαστικά, καθώς η αριστερά έδωσε μάχες εναντίον της εγκληματικής οργάνωσης.

Επίσης αμφισβήτησε τον ισχυρισμό ότι η Χρυσή Αυγή διώχθηκε επί Σαμαρά και φυλακίστηκε επί Μητσοτάκη, λέγοντας ότι πρόκειται για ανιστόρητη προσέγγιση και για «ψυχολογική παγίδα».

Σημείωσε δε ότι ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που μέσω του Μανώλη Γλέζου είχε παρέδωσε στον τότε υπουργό Δικαιοσύνης Νίκος Δένδια 32 υποθέσεις με εγκληματικές ενέργειες της Χρυσής Αυγής, προκαλώντας τη δίωξή της, ενώ για την τωρινή καταδίκη είπε ότι αυτή οφείλεται στο αντιφασιστικό κίνημα.

Ειδήσεις σήμερα: 

Γώγος (ΘΕΜΑ 104,6): Τα κρούσματα είναι περισσότερα από όσα καταγράφονται - Αυξάνονται οι μέρες νοσηλείας

Ετοιμάζονται τα κελιά της Χρυσής Αυγής - Θα είναι δίπλα στη 17Ν

«Κομφούζιο» στους δρόμους της Αθήνας - Δείτε live την κυκλοφορία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης