Κακλαμάνης (ΘΕΜΑ 104,6): Με αφορμή την υπόθεση Ζαρούλια θα αλλάξει ο νόμος για τους διορισμούς στη Βουλή

Κακλαμάνης (ΘΕΜΑ 104,6): Με αφορμή την υπόθεση Ζαρούλια θα αλλάξει ο νόμος για τους διορισμούς στη Βουλή

Τι είπε για τη δίκη της Χρυσής Αυγής αλλά και την πανδημία

kaklamanis12
Για την πολιτική θύελλα που πυροδότησε ο παρ' ολίγον διορισμός της συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου και πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ελένης Ζαρούλια, μίλησε στον ΘΕΜΑ 104.6 και στις Πρωινές Διαδρομές ο Α' αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος αποκάλυψε ότι θα αλλάξει ο νόμος. "Θα απαγορεύεται ο διορισμός συγγενικών προσώπων α' βαθμού" σημείωσε και πρόσθεσε ότι για μια αστοχία δεν θα έπρεπε να ασκείται τόσο σκληρή κριτική στο κοινοβουλευτικό έργο της κυβέρνησης.

Όσον αφορά στη δίκη της Χρυσής Αυγής και την απόφαση, που αναμένεται τη Τετάρτη, είπε ότι θεσμικά δεν θα ήταν σωστό να εκφράσει τη γνώμη του, σεβόμενος την ύψιστο θεσμό της Δικαιοσύνης. "Θα ήταν άκομψο αυτή τη χρονική στιγμή να εκφέρω την άποψή μου", δήλωσε υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος έχει βρεθεί σε αντιπαράθεση με τη Χρυσή Αυγή, δεν φοβήθηκε ποτέ να σταθεί απέναντι από το νεοναζισμό, ενώ ως απλός πολίτης, ζητά την καταδίκη τους.
Μιλώντας για την πανδημία, ο κ. Κακλαμάνης, υπογράμμισε ότι υπήρξε ένα ειδυλλιακό τοπίο στο α' κύμα που αντιμετώπισε η χώρα μας με προσωπική πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Τότε, προείχαμε του κορωνοϊού όπως είπε χαρακτηριστικά.

Όμως, στο β' κύμα που αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή, ο κ. Κακλαμάνης επισήμανε, πως τα πράγματα είναι δυσκολότερα και ουσιαστικά κυνηγάμε τον κορωνοϊό. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο ίδιος έχει ζητήσει να η μάσκα να είναι γενικευμένη και να χρησιμοποιείται καθολικά. Ενώ, σημείωσε πώς έχει δεχθεί επιθέσεις για τις απόψεις του ακόμα και από συναγωνιστές συναδέλφους του, διότι ζητά να μη γίνουν προσλήψεις απλώς επικουρικές, αλλά μόνιμες για να αντέξει το ΕΣΥ, από έμπειρο προσωπικό. «Η λύση δεν είναι επικουρικοί ιατροί» είπε χαρακτηριστικά.




Ειδήσεις σήμερα: 

Γιατί η επένδυση της Microsoft μπορεί να κάνει τη διαφορά

Βρετανικά Μέσα: Υποψήφιες να μπουν σε λίστα «καραντίνας» Ελλάδα, Ιταλία και Σουηδία

Προϋπολογισμός 2021: Πάνω από 6,5 δισ. κόστισαν φέτος τα μέτρα στήριξης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης