Στήριξη Βίτσα σε Παππά: «Πρόκειται για επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα»

Στήριξη Βίτσα σε Παππά: «Πρόκειται για επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα»

Ο Δημήτρης Βίτσας έκανε λόγο για στοχοποίηση του Νίκου Παππά στην υπόθεση Καλογρίτσα – Υποστηρίζει ότι  το όνομά του αναφέρεται για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος από τα πραγματικά προβλήματα

vitsas_dimitris
Στο σκηνικό που έχει διαμορφωθεί μετά τις καταγγελίες Καλογρίτσα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων μιλώντας στον Status 107,7 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Δημήτρης Βίτσας.

«Συζητάμε για μία περίπτωση, που από νομικής άποψης είναι σχεδόν λυμένη: το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο, αποφάσισε ότι η επιχειρηματολογία Καλογρίτσα δεν είναι σωστή. Εύκολα λοιπόν, μπορώ να πω, χωρίς να θέλω να παρέμβω στην ελληνική δίκη, ότι αν ήταν μία εικονική διαδικασία, τότε ο πρώτος που θα το έλεγε θα ήταν η λιβανέζικη εταιρία.

Άρα, πρόκειται για επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, ας αφήσουμε τώρα τον Νίκο Παππά, απλώς αναφέρεται το όνομά του, προκειμένου να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος από τα πραγματικά προβλήματα», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Βίτσας έκανε λόγο για στοχοποίηση του Ν. Παππά. «Το σύστημα δεν συγχωρεί στο Νίκο Παππά, ότι έκανε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια και κατάφερε εν πολλοίς να βάλει μία τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και να κάνει κάποιους να πληρώσουν ή όπως λένε οι ίδιοι, το έχω ακούσει, με μία έννοια να τους «ταπεινώσει», επειδή τους έβαλε μέσα σε ένα ένα κτίριο για 24 ώρες.

Δεν βλέπω να έχει βγει κάτι, που να αφορά το Νίκο Παππά και να πρέπει να απομακρυνθεί αυτή τη στιγμή (από το κόμμα)» συμπλήρωσε τέλος ο Δημήτρης Βίτσας.

Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση Καλογρίτσα: Ένας κυπριακός «αριθμός» εμπλέκει ευθέως White House και White Porscha

Μπαλάφας (ΘΕΜΑ 104,6): Ό,τι είναι για τα δικαστήρια να πάει στα δικαστήρια

«Ανάχωμα» Τσίπρα για τον Παππά, σκληρό πρέσινγκ από την κυβέρνηση μετά τις αποκαλύψεις Καλογρίτσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης