Μπαλάφας (ΘΕΜΑ 104,6): Ό,τι είναι για τα δικαστήρια να πάει στα δικαστήρια

Μπαλάφας (ΘΕΜΑ 104,6): Ό,τι είναι για τα δικαστήρια να πάει στα δικαστήρια

«Τις τελευταίες 40 ημέρες έχω μπεί σε 409 μαγαζιά στον νότο της Αθήνας. Σας διαβεβαιώ ότι ούτε ένας από τους καταστηματάρχες δεν μου είπε ότι πάνε αλά τα πράγματα»

giannis-balafas
Με το επιχείρημα ότι «εμείς δεν έχουμε τίποτα να συγκαλύψουμε, υπάρχουν τα δικαστήρια» καθώς και πως «ό,τι είναι για τα δικαστήρια να πάει στα δικαστήρια» επιχείρησε να απαντήσει στις αποκαλύψεις Καλογρίτσα για τον Νίκο Παππά, τον White House και την White Porscha ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας μιλώντας στονβ ΘΕΜΑ 104,6.

«Δεν θα μπούμε σε λογική λασπομαχίας» είπε ο κ. Μπαλάφας κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι καταφεύγει σε αυτή την πρακτική «όταν στριμώχνεται».

Υποστήριξε, μάλιστα, ότι «τις τελευταίες 40 ημέρες έχω μπεί σε 409 μαγαζιά στον νότο της Αθήνας. Σας διαβεβαιώ ότι ούτε ένας από τους καταστηματάρχες δεν μου είπε ότι πάνε αλά τα πράγματα. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στα μέτρα».

«Σε ποιο θέμα είναι ο καθένας μας στριμωγμένος να το δούμε. Η πολιτική που "βλέποντας και κάνοντας" που εφαρμόζει η κυβέρνηση δεν περπατάει» συνέχισε .

Σε νέα ερώτηση για τις ευθύνες Παππά ο κ. Μπαλάφας απάντησε «όποιος δρα κάνει και λάθη. Το ζήτημα είναι αν αυτά τα λάθη προέρχονται από μια πρόθεση να αρπάξεις ό,τι γίνεται, να μοιράζεις τα λεφτά του λαού».

Όσον αφορά, επίσης, τον Νίκο Παππά είπε ότι «έκανε την αυτοκριτική του για την ηχογραφημένη συνομιλία με τον Μιωνή, μην μου λέτε για τον Καλογρίτσα».

Κλείσιμο
Υποστήριξε τέλος ότι είναι «ζητήματα δικαστηρίου η διασπάθιση χρήματος» προσθέτοντας ότι «θυμάμαι τον Ανδρέα να αναλαμβάνει πολιτικές ευθύνες για όσα κάνουν υπουργοί, θυμάμαι τον Τσίπρα να αναλαμβάνει πολιτικές ευθύνες για το Μάτι, δεν θυμάμαι να κάνει κάτι αντίστοιχο ο Μητσοτάκης».

Ειδήσεις σήμερα:

Αυξήθηκαν οι νοσηλευόμενοι με Covid-19 - Ανησυχία για τα εισαγόμενα κρούσματα

Πανελλαδικές 2020: Ποια είναι τα τέσσερα βασικά κριτήρια για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού

Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ: Δείτε το βίντεο που έπαιξε στο δικαστήριο με τη σκηνή έντασης στην κουζίνα τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης