Μαρκόπουλος στον Θέμα 104,6: Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ως μαγαζάτορας και όχι ως πολιτικός αρχηγός

Μαρκόπουλος στον Θέμα 104,6: Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ως μαγαζάτορας και όχι ως πολιτικός αρχηγός

O Νίκος Παππάς δεν το έκανε μόνος του, δεν ήταν δική του πρωτοβουλία, αλλά ήταν «ο άνθρωπος δίπλα στον τότε πρωθυπουργό», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας 

markopoulow
Η αξία της πολιτικής βρίσκεται στο να εφαρμόζεις κι όχι μόνο να ψηφίζεις είπε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος, σχολιάζοντας το νομοσχέδιο για τις συγκεντρώσεις.

«Κάποτε θα πρέπει να σταματήσει αυτό που κάποιοι μετράνε το μπόι τους όχι με πόσο κόσμο κινητοποιούν αλλά με πόσο κόσμο ταλαιπωρούν, υπάρχουν πορείες των 50-100 ατόμων που κλείνουν το κέντρο της Αθήνας, ευθύνη μας είναι αφού θα ψηφίσουμε λοιπόν αυτό το νέο νόμο, την επόμενη ακριβώς μέρα να τον εφαρμόσουμε, εκεί θα κριθούμε, η δημοκρατία δεν πρέπει να φοβάται το κάθε γκρουπούσκουλο που βρίσκει λόγο ύπαρξης επειδή κουβαλάει ρόπαλα και απειλεί την κοινωνία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρκόπουλος».

Σημείωσε δε ότι αυτό αποτελεί απειλή για την κοινωνία καθώς όπως συνήθως συμβαίνει 200 και 300 άνθρωποι κλείνουν το κέντρο της Αθήνας με «έναν πρωτότυπο πολιτικό τσαμπουκά» ταλαιπωρώντας ουσιαστικά χωρίς να έχουν κάποια νομιμοποίηση. Τονίζοντας παράλληλα ότι η δημοκρατία αφορά το σύνολο, το οποίο ταλαιπωρείται από τις πορείες, αναφέροντας ότι αν πρόκειται για μία πορεία, ένα μεγάλο λαϊκό αίτημα, είναι κατανοητό αλλά σε κάθε άλλη περίπτωση χρειάζεται να προστατευθεί το σύνολο των πολιτών.
Σχολιάζοντας τη χτεσινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ , ο κ. Μαρκόπουλος είπε πως αφενός δεν εξεπλάγη ο ίδιος με την «πλήρη κάλυψη» του Νίκου Παππά και αφετέρου πως « λειτούργησε σαν μαγαζάτορας κι όχι σαν πολιτικός αρχηγός, ασχολείται μόνο με το τι συνέβαινε στα άλλα πολιτικά κόμματα, με το τι συμβαίνει στο δικό του κόμμα είναι οι ζωές των άλλων δεν ασχολείται».

Πρόσθεσε ακόμα πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν απάντησε σε βασικά πράγματα, λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν είναι μόνο ο κ. Παππάς, μη γελιόμαστε, ο κ. Καλογρίτσας είχε σχέσεις με όλο το ΣΥΡΙΖΑ, να σας θυμίσω ότι είχε εξαγοράσει και εταιρεία της οικογένειας Τσίπρα τη ΄΄Μέδουσα’’ , δεν υπονοώ κάτι αυτά στην αγορά γίνονται, να θυμίσω τον κ. Σπίρτζη και μία σειρά διευκολύνσεων που τότε εμείς φωνάζαμε από την τράπεζα Αττικής για τον κ. Καλογρίτσα, να θυμίσω την κατάτμηση της Πατρών – Πύργου για να την πάρει με το στανιό ο κ. Καλογρίτσας, ο οποίος μετά πτώχευσε, ο κόκκινος λοιπόν καναλάρχης, δεν ήταν κόκκινος καναλάρχης, προηγουμένως ήθελαν να τον κάνουν και κόκκινο μεγαλοκατασκευαστή και μεγαλοεργολάβο, ο κ. Φλαμπουράρης δεν είχε σχέση με τον κ. Καλογρίτσα; Δε λέω κάποια πράγματα τα οποία είναι άγνωστα, δε νομίζω ότι πέφτει κανείς από τα σύννεφα».

Κλείνοντας, ο κ. Μαρκόπουλος είπε πως ό τι έκανε ο Νίκος Παππάς δεν το έκανε μόνος του, δεν ήταν δική του πρωτοβουλία, αλλά ήταν « ο άνθρωπος δίπλα στον τότε πρωθυπουργό».


Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης