Πρωτοφανές: Με σποτ ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί τους δημοσιογράφους ότι «τα παίρνουν»

Πρωτοφανές: Με σποτ ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί τους δημοσιογράφους ότι «τα παίρνουν»

«Οι ειδήσεις αγοράζονται» το μήνυμα του σποτ που καλεί τους πολίτες να μην καταπίνουν αμάσητο τον Μωυσή!

Πόσο κοστίζει ο Μωυσής;
Την άποψή του για τους δημοσιογράφους συνοψίζει σε ένα σποτ ο ΣΥΡΙΖΑ. Με αφορμή τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων Μέσων Ενημέρωσης για την ενημερωτική καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» η αξιωματική αντιπολίτευση με ένα βίντεο  κατηγορεί συλλήβδην τους δημοσιογράφους - εργαζόμενους  ότι χρηματίζονται. Το βίντεο ανήρτησε  η Κουμουνδούρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγες ώρες μετά τις νέες ενδοκομματικές τριβές που προκάλεσε η «υπόθεση Παπαδημούπολη».

Σύμφωνα με την άποψη του ΣΥΡΙΖΑ  στη χώρα μας δεν υπάρχει ελευθερία του τύπου και το κεντρικό του μήνυμα είναι ότι οι ειδήσεις... αγοράζονται!

Στο βίντεο αρχικά εμφανίζεται μια παρουσιάστρια που λέει στον θεατή «ο πρωθυπουργός…» και τότε αρχίζει να «βρέχει» χρήματα...

Αμέσως η παρουσιάστρια, συνεχίζει λέγοντας «Ο πρωθυπουργός μας» και τότε αρχίζουν να πέφτουν ακόμα περισσότερα λεφτά, με την ίδια να αφήνει το κείμενο που διαβάζει και αρχίζει και μαζεύει τα χρήματα, λέγοντας: «Ο Κυριάκος μας».

Δείτε το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ

Πόσο κοστίζει ο Μωυσής;


Η προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή» γράφει ότι η Κουμουνδούρου έδωσε στη δημοσιότητα το νέο σποτ για την «αδιαφανή χρηματοδότηση των ΜΜΕ από την κυβέρνηση της ΝΔ»

Απάντηση Πέτσα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κλείσιμο
«Οι μάσκες του ΣΥΡΙΖΑ έπεσαν. Αντιτίθεται στον έλεγχο για τα μέσα ενημέρωσης που συμμετείχαν στην εκστρατεία ενημέρωσης για τον κορονοϊό και τα ποσά που τους καταβάλλονται. 

Φτάνει μάλιστα στην αθλιότητα να εκτοξεύει απειλές κατά του Υπουργείου Οικονομικών το οποίο εκ του νόμου δεν έχει καμία εμπλοκή στην κατανομή των πόρων παρά μόνο στο συνολικό ποσό που διατίθεται.

‘Ο,τι κι αν κάνει, δεν μπορεί να ξεφύγει από ένα ερώτημα: Πόσα χρήματα δόθηκαν στο Μέσο με το οποίο ταυτίζεται ο κ. Τσίπρας στην περίοδο που κυβερνούσε;».

Ειδήσεις σήμερα: 

Πάτρα: Αισιόδοξα νέα για τον 5χρονο που τραυματίστηκε όταν έπεσε από καρότσα αγροτικού

Τραγωδία στις Σέρρες: Τρεις συλλήψεις για το νεκρό βρέφος

Πιερία: «Σήκωσαν» τρία χρηματοκιβώτια με 200.000 ευρώ και κοσμήματα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης