Διαζύγια made in hollywood

Διαζύγια made in hollywood

Χωρισμοί για ψύλλου -και όχι μόνο- πήδημα! Ποιος θα πάρει τα παιδιά και ποιος τη βίλα στη Χονολουλού;

Διαζύγια made in hollywood
Στο Χόλιγουντ εδώ και χρόνια ισχύει το δόγμα «διαζύγιο ίσον διατροφή». Και δεν μιλάμε για ψίχουλα, αλλά για περιουσίες ολόκληρες που συνοδεύονται από επαύλεις με εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, σαλέ στα βουνά και παραθαλάσσιες βιλίτσες στο Μαϊάμι. Είναι ίσως από τις λίγες περιπτώσεις που η ζωή αντιγράφει το σινεμά και όχι το αντίστροφο (αλλιώς το διαζύγιο θα ήταν η πιο προσοδοφόρα «καριέρα», με μόνο μειονέκτημα τις… βραδινές βάρδιες και τις υπερωρίες σε γιορτές και αργίες).



Πρόσφατα στο club των χωρισμένων πέρασε και η Εύα Λονγκόρια, η διάσημη «Νοικοκυρά σε απόγνωση». Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο κοινός βίος των δύο συζύγων, που ξεκίνησε με τον γάμο τους το 2007, κάθε άλλο παρά ανθόσπαρτος ήταν.

Η συχνότερη αιτία -όπως αποδεικνύεται- ήταν τα νυχτοπερπατήματα (για να το πούμε κομψά) του σταρ του γαλλικού NBA Τόνι Πάρκερ. Η καημένη η Λονγκόρια είδε τη ζωή και τα βάσανά της να γίνονται πρωτοσέλιδο στα tabloids όταν όλοι ψιθύριζαν για τη σχέση του συζύγου της με ένα μοντέλο από τη Γαλλία. Βγήκαν στα ΜΜΕ, έκαναν τις καθιερωμένες διαψεύσεις, αλλά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η Εύα ανακάλυψε εκατοντάδες μηνύματα στο κινητό του «ατακτούλη» Τόνι από κάποια άλλη γυναίκα.



Εν τω μεταξύ μέσα στο 2010, το οποίο τελειώνει σε έναν μήνα (ποπόοοοο, πώς πέρασε έτσι ένας ολόκληρος χρόνος!), ήταν αρκετά τα ζευγάρια που χώρισαν τις ζωές και τα υπάρχοντά τους. Η Σάντρα Μπούλοκ ύστερα από πέντε χρόνια γάμου με τον Τζέσε Τζέιμς αποφάσισε να ξαναγίνει single, όταν τον περασμένο Μάρτιο ξαφνικά βρέθηκαν διάφορες γυναίκες οι οποίες ισχυρίζονταν ότι είχαν σχέση με τον Τζέσε κατά τη διάρκεια του γάμου τους.



Η Κριστίνα Αγκιλέρα, από την άλλη, ήταν αυτή που απάτησε -σύμφωνα με φήμες- τον σύζυγό της, ενώ τα χαρτιά του διαζυγίου της ετοιμάζει και η Κέιτ Γουίνσλετ.



Ο πιο περίεργος χωρισμός όμως είναι σίγουρα αυτός της Σούζαν Σάραντον από τον κατά 12 χρόνια νεότερό της Τιμ Ρόμπινς, με τον οποίο ήταν ζευγάρι επί 23 χρόνια χωρίς ποτέ να παντρευτούν. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ