«Δεν αποκλείω ούτε γάμο ούτε ένα ακόμη παιδί»

«Δεν αποκλείω ούτε γάμο ούτε ένα ακόμη παιδί»

Ο πλαστικός χειρουργός ανοίγει την καρδιά του στο «ΘΕΜΑ People», μιλά για τις γυναίκες της ζωής του και εξηγεί γιατί οι νεότερες δεν «αντέχουν» στο πλάι του

«Δεν αποκλείω ούτε γάμο ούτε ένα ακόμη παιδί»
Είμαι ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να ερωτευτεί ακόμη και το πιο λαϊκό κορίτσι» ή «Τη γυναίκα για να την έχεις πρέπει να την κάνεις να περνάει καλά. Οι κοιλιακοί σου και μόνο δεν αρκούν γι’ αυτό!». Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός εκτοξεύει ατάκες κάνοντας κάθε άλλη εισαγωγή εντελώς περιττή...

-«Τη γυναίκα πρέπει να τη βλέπουμε, όχι να την ακούμε». Κατά πόσο ασπάζεστε τα συγκεκριμένα λόγια του Σοφοκλή; Αν ο Σοφοκλής το θέτει στον ερωτικό τομέα, έχει απόλυτο δίκιο. Ο έρωτας είναι στα μάτια, όχι στην ακοή. Ερωτικά, και είμαι κατηγορηματικός σ’ αυτό, δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι με μια άσχημη γυναίκα, όσο έξυπνη κι αν ήταν.

-«Συνεννοούμαι καλύτερα με τις μικρότερες», δηλώσατε πρόσφατα. Ποιοι είναι οι λόγοι αυτής της καλύτερης συνεννόησης σε σχέση με τις μεγαλύτερες γυναίκες; Ο λόγος είναι ότι δεν έχω μεγαλώσει ακόμη. Αισθάνομαι ότι έχω τις ίδιες ανησυχίες όπως τότε που ήμουν παιδί: να δημιουργήσω και να φτιάξω πράγματα. Μια μικρότερη γυναίκα έχει κέφι να κάνει πολλά. Μια μεγαλύτερη είναι κουρασμένη και αδύναμη να σε ακολουθήσει.

-Εσείς έχετε τις αντοχές να ακολουθήσετε μια γυναίκα πολύ μικρότερη;
Για να είμαι με πολύ μικρότερες σημαίνει ότι τις έχω. Δεν θέλω να το υπερηφανευτώ, αλλά πολλές φορές δίπλα μου οι μικρότερες κουράζονται πολύ περισσότερο από εμένα.

-Η καινούρια σας σχέση είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από τρυφερά φωτογραφικά ενσταντανέ. Ποια ήταν η πρώτη σας αντίδραση όταν είδατε τις φωτογραφίες αυτές;
Καμία. Αδιαφόρησα πλήρως. Εφόσον είμαι δημόσιο πρόσωπο, ο καθένας μπορεί να με τραβήξει φωτογραφία. Αν δεν ήθελα, θα καθόμουν σπίτι μου. Οι επώνυμοι που «κρύβονται» παριστάνουν ότι κρύβονται. Αυτοί που παίζουν κρυφτούλι με τους δημοσιογράφους είναι οι πρώτοι που τους έχουν καλέσει! Και αυτό το δήθεν με ανατριχιάζει.

-Τι ήταν αυτό που σας γοήτευσε στην καινούρια σας αγαπημένη; Εγώ στον έρωτα είμαι ένας πολύ αυθόρμητος άνθρωπος. Περνάω καλά κι αυτό είναι που μετράει.

-Δηλαδή το προφίλ της, το background της, δεν ήταν κάτι που μετρήσατε;
Ποιο προφίλ και ποιο background; Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να ερωτευτεί ακόμη και το πιο λαϊκό κορίτσι. Μια κομμώτρια, μια κοπέλα που δουλεύει σε πάγκο λαϊκής... Οι άντρες που κοιτάνε κοινωνικές θέσεις, τάξεις και background στον έρωτα είναι χαμένοι από χέρι. Σε μια γυναίκα που είναι κούκλα θα κοιτάξω αν ο πατέρας της ήταν βιομήχανος ή αν τελείωσε τη Σχολή Μωραΐτη; Ποτέ μου δεν υπήρξα υποχείριο του χρήματος, του show off και του δήθεν. Αυτά είναι ψωνίστικα πράγματα και κοιτάξτε να τα ξεπεράσετε εσείς οι νέοι.

-Δεν θα σας ενοχλούσε δηλαδή το σχόλιο ότι ένας μεγαλογιατρός είναι με κάποια που δεν του ταιριάζει κοινωνικά; Καθόλου. Κάποτε παντρεύτηκα κάποια που τραγουδούσε στα μπουζούκια. Κι όταν την παντρεύτηκα δεν ήταν ακόμα πρώτο όνομα. Πολλοί τότε με κατηγόρησαν. Εγώ τους αγνόησα. Επέλεξα τη Νατάσα και έκανα μαζί της και παιδί - κι ας ανήκαμε σε δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους.
 
-Κυκλοφορεί επίσης η φήμη ότι σκέφτεστε να ανεβείτε για τρίτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας. Ισχύει κάτι τέτοιο; Αν ίσχυαν όλα αυτά τα δημοσιεύματα, θα είχα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας πάνω από 100 φορές. Ωστόσο δεν αποκλείω έναν ακόμη γάμο, ούτε άλλο ένα παιδί.


Ο Ανδρέας Φουστάνος με την πρώην αγαπημένη του, κυρία Βίκυ Μανώλη


«Ο έρωτας έχει ημερομηνία λήξης κι όταν φύγει βαριέμαι»

-Δεν φοβάστε όμως ότι μια εικοσάρα σε δέκα χρόνια μπορεί να σας βαρεθεί;
Καθόλου. Ποιος μπορεί να μιλάει σήμερα για το «μια ζωή»; Είναι τόσο δύσκολο, τόσο ουτοπικό. Ο έρωτας έχει ημερομηνία λήξης. Τελεία και παύλα. Κι όταν φύγει ο έρωτας βαριέμαι. Απεχθάνομαι τα βαρετά.

-«Πάντα με πλησίαζαν οι γυναίκες για το “πακέτο”: το οικονομικό και το επαγγελματικό», έχετε πει. Δεν σας ενοχλεί αυτό;
Ποια γυναίκα δεν τα κοιτάζει αυτά; Ας μην κοροϊδευόμαστε. Καμία δεν θέλει δίπλα της έναν άντρα απλώς και μόνο για την ομορφιά του. Τη γυναίκα για να την έχεις πρέπει να την κάνεις να περνάει καλά. Οι κοιλιακοί σου και μόνο δεν αρκούν γι’ αυτό!

-Η πρώην αγαπημένη σας κυρία Βίκυ Μανώλη ευχήθηκε πρόσφατα σε εσάς και την αγαπημένη σας, με ειρωνικό μάλλον τόνο, «να ’ναι καλά οι άνθρωποι, να ’μαστε όλοι καλά...». Εσείς τι θα της ευχόσαστε;
Δεν θα ήθελα να σχολιάσω.

-Τι ήταν αυτό που σας οδήγησε στον χωρισμό με την κυρία Μανώλη;

Πέρασε ο έρωτας. Η σχέση έκανε τον κύκλο της. Και έκλεισε. Οριστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ