Emily Ratajkowski: Γυμνή στο «GQ»

Emily Ratajkowski: Γυμνή στο «GQ»

Η Ratajkowski γεννήθηκε πριν από 23 χρόνια στο Λονδίνο, από Πολωνό πατέρα ζωγράφο και καθηγητή Τέχνης στο επάγγελμα και Βρετανίδα μητέρα αλλά μεγάλωσε στη Μαγιόρκα, την Ιρλανδία και την Καλιφόρνια όπου ζει σήμερα και εργάζεται ως μοντέλο και ηθοποιός

Emily Ratajkowski: Γυμνή στο «GQ»
Γνωστή για τις σούπερ σέξι φωτογραφήσεις της στα αντρικά περιοδικά η Emily Ratajkowski πέταξε άλλη μια φορά τα περιττά ρούχα και πόζαρε σε παραλία της Χαβάης για το αντρικό περιοδικό «GQ» του Ιουλίου.

Η Ratajkowski γεννήθηκε πριν από 23 χρόνια στο Λονδίνο, από Πολωνό πατέρα ζωγράφο και καθηγητή Τέχνης στο επάγγελμα και Βρετανίδα μητέρα αλλά μεγάλωσε στη Μαγιόρκα, την Ιρλανδία και την Καλιφόρνια όπου ζει σήμερα και εργάζεται ως μοντέλο και ηθοποιός.


Το 2008 έγινε το πρόσωπο του οίκου Guess?, συνεργασία που την έκανε γνωστή σε όλον τον κόσμο και της άνοιξε πολλές επαγγελματικές πόρτες. Το Μάιο 2009 έγινε το κεντρικό πρόσωπο της Maybelline New York ενώ τον Αύγουστο της ίδια χρονιάς ξεκίνησε η συνεργασία της με τη Victoria’s Secret.



Τον Φεβρουάριο του 2014 η Emily ήταν ένα από τα 12 μοντέλα που πόζαραν στις σελίδες του «Sport’s Illustrated Swimsuit 2014».











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης