Μουντιάλ 2022: Σε επιφυλακή η αστυνομία στην Ισπανία λόγω... Μαρόκου

Μουντιάλ 2022: Σε επιφυλακή η αστυνομία στην Ισπανία λόγω... Μαρόκου

Συναγερμός έχει σημάνει στην ισπανική αστυνομία και ειδικά στη Μαδρίτη και στις μεγάλες πόλεις του νότου εν όψει του αυριανού αγώνα με το Μαρόκο για τους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου

22905516
Το απόγευμα της Τρίτης (6/12) η Ισπανία αντιμετωπίζει το Μαρόκο και στην Ιβηρική χερσόνησο επικρατεί αναβρασμός καθώς υπάρχουν φόβοι για επεισόδια ανάλογα με αυτά που έγιναν στις Βρυξέλλες όταν το Μαρόκο κέρδισε το Βέλγιο.

Μάλιστα η πρεσβεία της αφρικανικής χωρας στη Μαδρίτη εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποία ζητά σε περίπτωση πρόκρισης της εθνικής ομάδας οι πανηγυρισμοί να γίνουν με... μέτρο!

Αντιστοίχως το προξενείο στην Αλμερία ζήτησε από τους μαροκινής καταγωγής πόλιτες της περιοχής να είναι συνειδητοοποιημένοι και να έχουν την πρέπουσα συμπεριφορά που αρμόζει σε έναν αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου με αντίπαλο τη χώρα που τους φιλοξενεί!

Από την πλευρά της Αστυνομίας διαψεύστηκε ότι υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι όλες οι μονάδες στα νότια της χώρας και στη Μαδρίτη έχουν τεθεί σε επιφυλακή, ενώ το ίδιο ισχύο (για την πρωτεύουσα) και για τους οργανωμένους οπαδούς των Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης!

Οι Ultras Sur και οι Frente Atletico αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους αύριο και να... υπερασπιστούν τους δρόμους της ισπανικής πρωτεύουσας από τους Μαροκινούς!




Ενώ αντίστοιχες ανακοινώσεις έχουν βγει και σε άλλες πόλεις...

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ