«Επέλαση» Βρετανών στη Ρωσία: 10.000 οπαδοί δίνουν μάχη για ένα εισιτήριο στον ημιτελικό του Μουντιάλ

«Επέλαση» Βρετανών στη Ρωσία: 10.000 οπαδοί δίνουν μάχη για ένα εισιτήριο στον ημιτελικό του Μουντιάλ

Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων εκτοξεύθηκαν κατά 83% από το βράδυ της Τετάρτης - Πανδαιμόνιο για τον αγώνα με την Κροατία - Τρελά ποσά και... τρελές πτήσεις 24ωρης διάρκειας από τις αεροπορικές εταιρείες

england
Η πρόκριση της Αγγλίας στην ημιτελική φάση του Μουντιάλ 2018 προκάλεσε πανδαιμόνιο στο Νησί, βγάζοντας στους δρόμους χιλιάδες Βρετανούς, οι οποίοι το γλέντησαν με άφθονη μπύρα και συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα μέχρι το πρωί. Αυτό που ακολούθησε, ωστόσο, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Πάνω από 10.000 οπαδοί δίνουν μάχη για ένα εισιτήριο στον ημιτελικό κόντρα στην Κροατία, αλλά και ένα αεροπορικό εισιτήριο, καθώς οι ελεύθερες θέσεις είναι περιορισμένες και οι εταιρείες επιδίδονται σε αγώνα δρόμου προκειμένου να αυξήσουν τις πτήσεις προς τη Μόσχα.

Η τρέλα των Άγγλων για την Εθνική τους έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, καθώς η ομάδα προκρίθηκε στα ημιτελικά ενός Μουντιάλ 28 χρόνια μετά, κάτι που σημαίνει ότι πολλοί από τους οπαδούς που θα ταξιδέψουν στη Ρωσία, δεν είχαν καν γεννηθεί την εποχή της τελευταίας μεγάλης πορείας των «λιονταριών» στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Η παράνοια έχει μεταφερθεί και στα ταξιδιωτικά πρακτορεία και τις αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες εκτόξευσαν στα ύψη τις τιμές των εισιτηρίων λόγω της μεγάλης ζήτησης. Ήδη το αεροπορικό εισιτήριο για την απευθείας πτήση στη Μόσχα έχει ανέβει από την Τετάρτη στις 1.250 λίρες, ενώ τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Κροατία κοστίζουν από 350 λίρες έως και 1.550 λίρες. Σε ορισμένες, δε, περιπτώσεις, που αφορά θέσεις VIP για τις σουίτες του Λουζνίσκι, αγγίζουν ακόμη και τις 11.000 λίρες το άτομο!

Οι αεροπορικές εταιρείες έχουν να παρουσιάσουν και επιπλέον, αλλά σε κάθε περίπτωση ακριβές λύσεις για τους Βρετανούς οπαδούς, προτείνοντας τη νέα πτήση των τεσσάρων ωρών για τη Μόσχα, η οποία ωστόσο, κοστίζει τουλάχιστον 22.000 λίρες μόνο το... πήγαινε!

Οι τιμές στις πτήσεις από τη Βρετανία προς τη Μόσχα αυξήθηκαν σε ένα βράδυ κατά 83%, ακόμη και εκείνες που περιλαμβάνουν μεσοσταθμούς. Η πιο φθηνή λύση, στην παρούσα φάση, είναι η πτήση μέσω Βαρσοβίας, με 326 λίρες το άτομο, ενώ η επόμενη είναι με 450 λίρες, η οποία ωστόσο διαρκεί περίπου... 24 ώρες, καθώς όποιος την επιλέξει θα σταματήσει σε Ελσίνκι, Λισαβόνα, Κοπεγχάγη και Κίεβο, πριν μεταβεί στην πρωτεύουσα της Ρωσίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε επίσης