Μουντιάλ 2018: Ο Ρονάλντο «έσπασε» τον πάγο σε Μαρτσέλο και Τραμπ

Μουντιάλ 2018: Ο Ρονάλντο «έσπασε» τον πάγο σε Μαρτσέλο και Τραμπ

Θέμα συζήτησης το  Μουντιάλ 2018 στην επίσημη επίσκεψη του  Μαρτσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα στις Ηνωμένες Πολιτείες

ntonalta
Η συμμετοχή της Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, αποτέλεσε θέμα συζήτησης στην επίσημη επίσκεψη του Προέδρου, Μαρτσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως σημειώνουν μάλιστα οι Πορτογάλοι, ήταν κάτι που χρησίμευσε για να «σπάσει ο πάγος», ανάμεσά τους.

«Μην ξεχνάτε ότι η Πορτογαλία έχει τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Το όνομά του είναι Κριστιάνο Ρονάλντο. Αν πάτε στη Ρωσία κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μην ξεχνάτε ότι η Πορτογαλία είναι ακόμα εκεί και θέλει να κερδίσει», είπε ο Πορτογάλος πολιτικός, ενώ ο Τραμπ απάντησε: «Είναι αλήθεια, η Πορτογαλία έχει ένα καλό τουρνουά. Και πες μου: πόσο καλός είναι ο Ρονάλντο; Είσαι εντυπωσιασμένος;».

Η συνέχεια από τον Μαρτσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα: «Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος. Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Συνεπώς, θεωρώ πως μπορούμε να έχουμε ένα επιτυχημένο Μουντιάλ», είπε πριν ακούσει την «πρόκληση» του Τραμπ: «Έτσι και πάει ποτέ ο Κριστιάνο για πρόεδρος ξέρετε λοιπόν ότι θα κερδίσει». Ο Μαρτσέλο σκέφτηκε και απάντησε: «Ξέρεις, θα σου πω: Η Πορτογαλία δεν είναι σαν τις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι λίγο διαφορετική... ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε επίσης