Μουντιάλ 2018: «Ιστορική ντροπή» γράφουν τα γερμανικά ΜΜΕ - Ζητούν από τον Λεβ να... σκεφτεί την παραίτηση!

germany00

Πρώτη είδηση σε όλα τα μέσα ενημέρωσης της Γερμανίας είναι ο ατιμωτικός αποκλεισμός της παγκόσμιας πρωταθλήτριας από τη διαδικασία των ομίλων του Μουντιάλ 2018, από τη Νότια Κορέα - Τα γερμανικά μέσα αναφέρονται και στο μέλλον του προπονητή της Εθνικής ομάδας, Γιόαχιμ Λεβ, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Πρώτη είδηση σε όλα τα μέσα ενημέρωσης της Γερμανίας είναι ο ατιμωτικός αποκλεισμός της παγκόσμιας πρωταθλήτριας από τη διαδικασία των ομίλων, από τη Νότια Κορέα - Τα γερμανικά μέσα αναφέρονται και στο μέλλον του προπονητή της Εθνικής ομάδας, Γιόαχιμ Λεβ, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

“Ο Λεβ αφήνει το μέλλον του ανοιχτό” αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild, διατυπώνοντας το ερώτημα αν θα συνεχίσει ως προπονητής της εθνικής ομάδας μετά τον αποκλεισμό της από την Νότια Κορέα.

Η γερμανική εφημερίδα αναφέρεται και στις δηλώσεις του Γερμανού προπονητή, ο οποίος δεν θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, λέγοντας ότι «είναι πολύ νωρίς για μένα να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Η απογοήτευση είναι βαθιά μέσα μου. Δεν θα μπορούσα να το φανταστώ. Ήμουν αισιόδοξος, χρειάζομαι λίγες ώρες τώρα. Αύριο θα μιλήσουμε. "

bild00


“Η γερμανική πτώση” είναι ο τίτλος της Frankfurter Allgemeine Zeitung. Η εφημερίδα της Φρανκφούρτης αναφέρεται πως μετά την νίκη έκπληξη απέναντι στη Σουηδία ακολούθησε η συντριβή από την Νότιο Κορέα και η πρώτη φορά που η Εθνική ομάδα αποκλείεται από τη διαδικασία των ομίλων. ‘Οι Γερμανοί είχαν φθάσει στη διοργάνωση με στάση παγκόσμιου πρωταθλητή, αλλά έδειξαν ότι δεν ήταν σε θέση να στηρίξουν τη στάση τους και με πράξεις” αναφέρει χαρακτηριστικά η FAZ.

fa00


Με τίτλο «ιστορική ντροπή για την εθνική μας ομάδα» αναφέρεται στον αποκλεισμό από τη διαδικασία των ομίλων και η εφημερίδα Welt . Στο σχετικό της δημοσίευμα η εφημερίδα αναφέρει ότι η εθνική ομάδα του Γιόαχιμ Λεβ θα πρέπει να πάρει τον δρόμο της επιστροφής τονίζοντας ότι δεν θα αρκούσε στην εθνική ομάδα ούτε η ισοπαλία με την Νότιο Κορέα, λόγω του αποτελέσματος του αγώνα Σουηδίας-Μεξικού.

welt00


Σύμφωνα με τη Welt, μέχρι σήμερα το χειρότερο αποτέλεσμα για την Εθνική ομάδα της Γερμανίας ήταν εκείνο με την Ελβετία το 1934. Η εφημερίδα αναφέρεται επίσης στο ζήτημα του προπονητή Γιόαχιμ Λεβ, τονίζοντας ότι, παρόλο που το συμβόλαιό του λήγει το 2022, ίσως να έπρεπε να σκεφθεί νωρίτερα το ενδεχόμενο παραίτησής του.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Ένας γνώστης που ενδιαφέρεται για την χώρα- 2oν .

Σχετικά με τα χάλια της Εθνικής Γερμανικής ομάδος ποδοσφαίρου ( πότε στην ιστορία του αθλήματος και του πολιτισμού στο βαθμό που ο αθλητισμός είναι μέρος του πολιτισμού η Γερμανική Εθνική ομάδα δεν βρέθηκε σε αυτά τα χάλια και αυτή την αθλητική -όχι απλά ποδοσφαιρική- αθλιότητα ). Πάντα η πορεία της Γερμανικής Εθνικής ομάδος ήταν σε υψηλό επίπεδο, ασχέτως κατάκτησης τροπαίου ή θέσης στην κατάταξη. Το Βερολίνο - η καγκελαρία- τι έκανε για να μην φτάσει εδώ η αθλητική προμετωπίδα της μεγάλης χώρας??? Και τι κάμνει τώρα και τι θα κάμει στην πορεία??? Was hat die regierung gemacht ??? Ακόμα και στην αθέλητη - τονίζεται αθέλητη- συμμετοχή στο ατύχημα του αγώνων ταχύτητας αυτοκινήτων στο Le man το 1955 Γερμανικού αυτοκινήτου, που χωρίς να φταίει σκοτώθηκε και ο άτυχος καλός Γερμανός οδηγός, η Γερμανική Καγκελαρία αντέδρασε diktat την ίδια στιγμή. Τόση ήταν η σημασία της Γερμανικής χώρας στον αθλητισμό, ως στοιχείο της Εθνικής κουλτούρας και της Εθνικής προσπάθειας. Αναδεχόμενη της ευθύνες- ακόμα και αν δεν έφταιγε καθόλου- απ την συμμετοχή χωρίς καμία ευθυνη, στο ατύχημα. Τώρα που η Γερμανική ποδοσφαιρική ομάδα προσέβαλε το ίδιο τον ίδιο τον αθλητισμό με την ενεργητική τεμπέλικη παρουσία της ποδοσφαιρικής ομάδος της χώρας, το Βερολίνο τι πρόκειται να κάνει.??? Αθλητισμός και πολιτισμός καλεί Βερολίνο .. Το Βερολίνο ακούει ???

Ο Λεβ έχει προσφέρει

Πάρα πολλά αλλά νομίζω ότι έκανε τον κύκλο του, ήρθε ο καιρός για ανανέωση!!! Υπάρχουν και άλλοι καλοί Γερμανοί προπονητές κάποιον θα βρούν.

Ένας γνώστης που ενδιαφέρεται για την χώρα

O Λέβ είναι προπονητής ποδοσφαίρου γκαζοζέν προπολεμικού. Ο άνθρωπος δεν το γνωρίζει το τόπι ούτε το άθλημα, και απορεί κανείς πώς ο ισχυρός παράγοντας του Γερμανικού ποδοσφαίρου , ένας είναι, τον διατηρεί στην Εθνική ομάδα. Δεν είναι ούτε Βαισβάλερ, ούτε ο μεθοδικός Σέν. Λέβ είναι προπονητής που αναστέλει το ποδόσφαιρο, που είδε κανείς τα τελευταία χρόνια τις κόντρες και επελάσεις- χαρακτηριστικό του Γερμανικού ποδοσφαίρου- του παλιού Ούλι Χένες, ή την μεθοδολογία του κεντρικού κορμού, από το Λίμπερο την οργάνωση προς την επίθεση. Βέβαια και ο ισχυρός παράγοντας του Γερμανικού ποδοσφαίρου και αυτός τα τελευταία χρόνια εμπλεκόμενος στην θεωρία της κερδοφορίας των Γερμανικών ποδοσφαιρικών ομάδων, παραμέλησε τα γηγενή χαρακτηριστικά του Γηγενούς ποδοσφαίρου, που μαζί με τα παραπάνω ( κόντρα και λίμπερο) ήταν η σιγούρευση των μεταβιβάσεων της μπάλας από παίχτη σε παίχτη, τα σούτ εκ μακρόθεν και το βασικότερο, - το κυριολεκτικά βασικότερο- η μπάλα να φεύγει αμέσως από τα χέρια του γκολκήπερ . Το τελευταίο ( η μπάλα φεύγει αμέσως προς παίχτη από τα χέρια του Γερμανού πορτιέρο ) ήταν η αρχή της Γερμανικής φιλοσοφίας για την οργάνωση του παιχνιδιού. Και αυτή ήταν η βάση της εγρήγορσης της Γερμανικής ομάδος μέχρι το τελευταίο λεπτό, για τούτο ''και νικούσαν πάντα στο τέλος οι Γερμανοί''. Το ότι η Γερμανία πήγε σε αυτό το Μουντιάλ ως κάτοχος του προηγούμενου λίγο αναπαυμένη και ησυχασμένη ( με την φανέλα και μόνο δεν κερδίζεις ), είναι η αφορμή και ούτε καν αφορμή. Τα αίτια είναι μόνιμα πλέον και φανερά, η εγκατάλειψη οριστικά των χαρακτηριστικών του Γερμανικού ποδοσφαίρου υπέρ της κερδοφορίας, απ το ποδόσφαιρο. Δεν τους έφτανε ούτε το ισοσκελισμένο μηδενικό ταμειακό αποτέλεσμα, ήθελαν πολλά κέρδη από κάθε ομάδα του Γερμανικού πρωταθλήματος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Κορωνίδα Μπάγερν Μονάχου ως επιχείρηση που χρόνια την φιγουράρουν ως το ΄υπόδειγμα εισπράξεων ομάδα μες τις 3 πρώτες του κόσμου- και ταυτόχρονα καθαρού υψηλού κερδοφόρου αποτελέσματος. !!!! Και ο ισχυρός παράγοντας ''ο παλαιότερα Κάιζερ'' του Γερμανικού ποδοσφαίρου , που μόνος του παίρνει κεφάλια με το έτσι θέλω ελέω θεού του εαυτού του ( έφαγε και τον Ρεχάγκελ απ τους 5-6 κορυφαίους προπονητές στην ιστορία του ποδοσφαίρου), αυτοαναλίσκεται να μετρά και να προβάλει το BOX Office και τα κέρδη των Γερμανικών ομάδων, προτείνοντας ότι η μπάλα είναι τετράγωνη ( αυτό έλεγε στον Ρεχάγκελ ) παραπέμποντας στην τετράγωνη λογική που απαιτείται στην διαχείρηση των ταμείων των ομάδων!.

Εμα ρε φιλε

Που πας με πρασινα να κερδισεις ομαδα που φοραει κοκκινα;ποιος σου φταιει;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε επίσης

Ozil

Απέρριψε κατηγορηματικά τις κατηγορίες του Εζίλ περί ρατσισμού, η γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, τονίζοντας ότι η ποικιλομορφία είναι δύναμη κι αυτό δεν αφορά μόνο το ποδόσφαιρο

1
Ozzz

Αφού νωρίτερα είχε πάρει θέση για την περίφημη φωτογραφία του με τον Ταγίπ Ερντογάν που τον έφερε στο επίκεντρο σκληρής κριτικής, ο άσος της Άρσεναλ με νέα δήλωση του αποχώρισε από την Εθνική Γερμανίας με φοβερές αιχμές για την Ομοσπονδία

89
Dalic

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς σε συνέντευξη που έδωσε ξέσπασε κατηγορώντας ευθέως μέλη της διοίκησης της Ομοσπονδίας για τη στάση τους απέναντί του κι αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο της αποχώρησης του

2