Μουντιάλ 2018: «Ιστορική ντροπή» γράφουν τα γερμανικά ΜΜΕ - Ζητούν από τον Λεβ να... σκεφτεί την παραίτηση!

Μουντιάλ 2018: «Ιστορική ντροπή» γράφουν τα γερμανικά ΜΜΕ - Ζητούν από τον Λεβ να... σκεφτεί την παραίτηση!

Πρώτη είδηση σε όλα τα μέσα ενημέρωσης της Γερμανίας είναι ο ατιμωτικός αποκλεισμός της παγκόσμιας πρωταθλήτριας από τη διαδικασία των ομίλων του Μουντιάλ 2018, από τη Νότια Κορέα - Τα γερμανικά μέσα αναφέρονται και στο μέλλον του προπονητή της Εθνικής ομάδας, Γιόαχιμ Λεβ, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

germany00
Πρώτη είδηση σε όλα τα μέσα ενημέρωσης της Γερμανίας είναι ο ατιμωτικός αποκλεισμός της παγκόσμιας πρωταθλήτριας από τη διαδικασία των ομίλων, από τη Νότια Κορέα - Τα γερμανικά μέσα αναφέρονται και στο μέλλον του προπονητή της Εθνικής ομάδας, Γιόαχιμ Λεβ, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

“Ο Λεβ αφήνει το μέλλον του ανοιχτό” αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild, διατυπώνοντας το ερώτημα αν θα συνεχίσει ως προπονητής της εθνικής ομάδας μετά τον αποκλεισμό της από την Νότια Κορέα.

Η γερμανική εφημερίδα αναφέρεται και στις δηλώσεις του Γερμανού προπονητή, ο οποίος δεν θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, λέγοντας ότι «είναι πολύ νωρίς για μένα να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Η απογοήτευση είναι βαθιά μέσα μου. Δεν θα μπορούσα να το φανταστώ. Ήμουν αισιόδοξος, χρειάζομαι λίγες ώρες τώρα. Αύριο θα μιλήσουμε. "

bild00


“Η γερμανική πτώση” είναι ο τίτλος της Frankfurter Allgemeine Zeitung. Η εφημερίδα της Φρανκφούρτης αναφέρεται πως μετά την νίκη έκπληξη απέναντι στη Σουηδία ακολούθησε η συντριβή από την Νότιο Κορέα και η πρώτη φορά που η Εθνική ομάδα αποκλείεται από τη διαδικασία των ομίλων. ‘Οι Γερμανοί είχαν φθάσει στη διοργάνωση με στάση παγκόσμιου πρωταθλητή, αλλά έδειξαν ότι δεν ήταν σε θέση να στηρίξουν τη στάση τους και με πράξεις” αναφέρει χαρακτηριστικά η FAZ.

fa00
Κλείσιμο


Με τίτλο «ιστορική ντροπή για την εθνική μας ομάδα» αναφέρεται στον αποκλεισμό από τη διαδικασία των ομίλων και η εφημερίδα Welt . Στο σχετικό της δημοσίευμα η εφημερίδα αναφέρει ότι η εθνική ομάδα του Γιόαχιμ Λεβ θα πρέπει να πάρει τον δρόμο της επιστροφής τονίζοντας ότι δεν θα αρκούσε στην εθνική ομάδα ούτε η ισοπαλία με την Νότιο Κορέα, λόγω του αποτελέσματος του αγώνα Σουηδίας-Μεξικού.

welt00


Σύμφωνα με τη Welt, μέχρι σήμερα το χειρότερο αποτέλεσμα για την Εθνική ομάδα της Γερμανίας ήταν εκείνο με την Ελβετία το 1934. Η εφημερίδα αναφέρεται επίσης στο ζήτημα του προπονητή Γιόαχιμ Λεβ, τονίζοντας ότι, παρόλο που το συμβόλαιό του λήγει το 2022, ίσως να έπρεπε να σκεφθεί νωρίτερα το ενδεχόμενο παραίτησής του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε επίσης