Πώς να έρθετε σε οργασμό χωρίς καν να βγάλετε τα ρούχα σας

Πώς να έρθετε σε οργασμό χωρίς καν να βγάλετε τα ρούχα σας

Κι όμως γίνεται!

ghost-patrick-swayze-pottery-scene-1544132862
Υπάρχουν πολλές λέξεις για να περιγράψεις αυτού του είδους τη διέγερση που μπορεί να έρθει από την τριβή του κόλπου σου με το γόνατο, γενικά το πόδι  του παρτενέρ σου ή αξιοποιώντας άλλα σημεία του σώματος που τους αξίζει περισσότερος σεβασμός και αγάπη από ότι συνήθως τους δίνουμε. Εναλλακτικές επιλογές είναι η τριβή με το μπράτσο του καναπέ, με ένα μαξιλάρι ή άλλα άψυχα αντικείμενα.

“Είναι μια χαμένη τέχνη” λέει η διδάκτωρ Sadie Allison, ιδρύτρια του ηλεκτρονικού καταστήματος sex toy TickleKitty και συγγραφεας του Tickle His Pickle–Your Hands-on Guide to Penis Pleasing. “Όταν ήμουν στο Λύκειο περίμενα να χάσω την παρθενιά μου αλλά έκανα πολλά άλλα πράγματα – όπως το τριξιμο πάνω από τα ρούχα.”

 
Το τρίξιμο δεν είναι κάτι που συνηθίζουν να αξιοποιούν οι άνθρωποι πριν το διεισδυτικό σεξ ή πριν βγάλουν τα ρούχα τους μπροστά από τον παρτενέρ τους. Για εμάς τις γυναίκες αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απίθανους οργασμούς.

Ο κλειτοριδικός οργασμός είναι το ιδανικό αλλά λόγω της πατριαρχικής μας οπτικής στο σεξ και την απόλαυση, όπως αναφέρει ο Alexis Thomas, ιδιοκτήτης και καθηγητής σεξουαλικής αγωγής στο Taboo Tabou. Το τρίξιμο επικεντρώνεται στην κλειτορίδα. Η επαναλαμβανόμενη κίνηση φέρνει τριβή και απόλαυση. Οπότε όσο το κάνεις σωστά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε ξετρελάνει.

Δεν ξέρεις πώς να το κάνεις σωστά; Ακολούθησε τις οδηγίες των ειδικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης