Τα ωραιότερα φλατ παπούτσια για να φοράς όσο δουλεύεις από το σπίτι (και σύντομα έξω)

Τα ωραιότερα φλατ παπούτσια για να φοράς όσο δουλεύεις από το σπίτι (και σύντομα έξω)

Τα ωραιότερα στυλ της άνοιξης που μπορούν εύκολα να αντικαταστήσουν τις παντόφλες σου.

2020_03_23_11_54_32_Screen-Shot-2019-05-20-at-12_39_21-1000x600-900x676
Είσαι στο σπίτι. Ακόμα κι αν χρειαστεί να βγες έξω θα είναι για λίγο και πρέπει να το κάνεις με πολλή προσοχή κρατώντας τις αποστάσεις ασφαλείας σου. Τι πρέπει όμως να κάνεις: Να σταματήσεις να είσαι ολόκληρο το 24ωρο με τις πιτζάμες σου και να ντυθείς! Και δεν εννοούμε να φορέσεις την αθλητική σου φόρμα, εννοούμε τζιν, φορέματα και πραγματικά ρούχα. Τι παπούτσια να φορέσεις όμως; Τα κανονικά παπούτσια μπορεί να μοιάζουν ελαφρώς γελοία όταν ξοδεύεις το χρόνο σου στον καναπέ (παρέα με τον υπολογιστή σου, φανταζόμαστε). Για το λόγο αυτό, ένα ζευγάρι άνετα φλατ παπούτσια  ξαφνικά φαίνονται σαν ένα απαραίτητο κομμάτι.

Όσον αφορά τις τάσεις της άνοιξης στα φλατ παπούτσια, υπάρχουν συγκεκριμένα πέντε στυλ τα οποία είναι τόσο άνετα όσο και κομψά και μπορούν να αντικαταστήσουν εύκολα τις παντόφλες σου.

Σε αυτή τη λίστα θα βρεις παπούτσια που καλύπτουν μεγάλο εύρος τιμών – οι μπαλαρίνες των M & S είναι από τα πιο άνετα παπούτσια που έχεις βάλει ποτέ στα πόδια σου, όπως και τα Birkenstock αλλά έχουμε προσθέσει και μερικά high end κομμάτια σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις την επόμενη μεγάλη σου επένδυση.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης