Πώς να βρείτε την ισορροπία μετά τον ανάδρομο Ερμή, σύμφωνα με το ζώδιό σας - Βόλτα στο πάρκο, γυμναστική, φαγητό ή ύπνος;

Πώς να βρείτε την ισορροπία μετά τον ανάδρομο Ερμή, σύμφωνα με το ζώδιό σας - Βόλτα στο πάρκο, γυμναστική, φαγητό ή ύπνος;

H πορεία του αλλάζει στις 25 Απριλίου.

ZODIACRELAXINGRETROGAD
Οανάδρομος Ερμής είναι γνωστός για την αναστάτωση, το άγχος, τις παρεξηγήσεις και γενικά για τις ανατροπές που προκαλεί. Αυτή η χαοτική περίοδος των τριών εβδομάδων συμβαίνει τρεις με τέσσερις φορές το χρόνο και μόλις τελειώσει, συχνά μας αφήνει με την απελπισμένη ανάγκη μιας επανεκκίνησης.

 
Από την 1η Απριλίου ο Ερμής κινείται ανάδρομα στο ζώδιο των Κριών και επηρεάζει πολύ τα ζώδια – άλλα στα επαγγελματικά, άλλα στα προσωπικά και άλλα σε όλους τους τομείς.

 
Κλείσιμο
Η ανάδρομη πορεία του τελειώνει στις 25 Απριλίου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα ηρεμήσουμε αμέσως. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι με τους οποίους κάθε ζώδιο μπορεί να βρει την ισορροπία του, μετά το πέρας του ανάδρομου Ερμή. Διαβάστε παρακάτω ποιοι είναι αυτή, ανάλογα με το δικό σας ωροσκόπιο.

Κριός
Ο συγκεκριμένος ανάδρομος Ερμής είχε μεγάλη επιρροή πάνω σας. Γι’ αυτό έπειτα από τρεις εβδομάδες ταλαιπωρίας θα επωφεληθείτε από μια έντονη προπόνηση. Διοχετεύστε τη συσσωρευμένη ενέργειά σας σε σωματική άσκηση. Μια αυστηρή προπόνηση μπορεί να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε το άγχος και να καθαρίσετε το μυαλό σας.

 
Ταύρος
Μπορεί η Αφροδίτη, γενικά, να σας προστατεύει, αλλά δεν περάσατε αλώβητοι αυτή την ανάδρομη πορεία. Γι’ αυτό και δεν θα πείτε όχι σε ένα απόγευμα αφιερωμένο αποκλειστικά σε εσάς. Ασχοληθείτε με ό,τι σας φέρνει ευχαρίστηση και σας κάνει να νιώθετε καλύτερα – μαγειρέψτε ή παραγγείλτε το αγαπημένο σας φαγητό, περιποιηθείτε τον κήπο σας ή απολαύστε ένα μασάζ και μια περιποίηση που θα σας χαλαρώσει.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης