H νέα κομψή τάση στα σακάκια που αντικαθιστά το oversized blazer

H νέα κομψή τάση στα σακάκια που αντικαθιστά το oversized blazer

Tο fitted blazer τις τελευταίες δύο σεζόν έχει κάνει συνεχείς εμφανίσεις στις πασαρέλες και όχι μόνο.

blazer
Το oversized blazer αποτελεί βασικό κομμάτι στην γκαρνταρόμπα μας τα τελευταία χρόνια, συνοδεύοντας τις πρωινές, απογευματινές ακόμη και τις επίσημες βραδινές μας εμφανίσεις. Φαίνεται όμως σταδιακά να παραδίδει την θέση του σε ένα άλλο versatile κομμάτι που ήρθε για να δώσει μία καινούργια νότα κομψότητας και στιλ στα look μας.

 
Δεν είναι άλλο από το εφαρμοστό σακάκι ή αλλιώς fitted blazer που τις τελευταίες δύο σεζόν έχει κάνει συνεχείς εμφανίσεις στις πασαρέλες, έχει διαχυθεί στην αγορά, όπως επίσης οι street-stylers και οι fashionistas το επιλέγουν για τις καθημερινές τους εμφανίσεις, επιδοκιμάζοντας την νέα αυτή τάση.

Τα εφαρμοστά σακάκια έρχονται για να μείνουν και αν οι άνθρωποι που τα φορούν δεν είναι αρκετοί για να το αποδείξουν, ίσως τα brand που τα δημιουργούν μας το κάνουν ξεκάθαρο. Από τους οίκους The Row και Toteme μέχρι πιο commercial καταστήματα όπως το  Zara και το Mango όλοι προωθούν αυτό το trend. Είναι δύσκολο να παραλείψουμε την αλλαγή που συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας.

Κλείσιμο
Παρακάτω σας δίνουμε ιδέες που θα σας εμπνεύσουν ώστε να συμπεριλάβετε και εσείς στην ντουλάπα σας το αναδυόμενο fitted blazer.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης