Ανακαλύψαμε τη σειρά που θρέφει και περιποιείται σε βάθος τα ταλαιπωρημένα μαλλιά

Ανακαλύψαμε τη σειρά που θρέφει και περιποιείται σε βάθος τα ταλαιπωρημένα μαλλιά

Το Marie Claire συνάντησε τον official hairstylist του Pantene, Tom Zois, και έμαθε τα πάντα για τη νέα τεχνολογία στη σειρά Repair & Protect, αλλά και όλα τα μυστικά τρικ για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα σε κάθε look.

HLI_3658
Περνάτε μία good ή μία bad hair day; Μπορεί να ακούγεται σαν μια επιφανειακή ερώτηση, αλλά στην πραγματικότητα τα μαλλιά και η αυτοπεποίθησή μας συνδέονται πιο στενά από όσο θα θέλαμε να πιστεύουμε. Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Yale πάνω στην ψυχολογία των μαλλιών, η αυτοεκτίμηση των ανθρώπων επηρεάζεται πολύ από μία bad hair day, με τα άτομα να αναφέρουν ότι αισθάνονται λιγότερο έξυπνοι, λιγότερο ικανοί, πιο ντροπιασμένοι και λιγότερο κοινωνικοί από όταν τα μαλλιά τους δείχνουν όμορφα και είναι δυνατά και υγιή.

 
Το μυστικό για να είναι κάθε μέρα τα μαλλιά έτσι κρύβεται στην αποτελεσματική τους φροντίδα, με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης και styling, που όχι μόνο προστατεύουν την τρίχα αλλά ταυτόχρονα τη θρέφουν και ενδυναμώνουν.

 
Κλείσιμο
Ένα κλασικό brand στο οποίο πάντα στρεφόμαστε για να προμηθευτούμε τα σωστά προϊόντα μαλλιών είναι το Pantene, καθώς διαθέτει μία ευρεία γκάμα για φροντίδα μέσα και έξω από το ντους.

Με αφορμή την ανανεωμένη τους φόρμουλα στη σειρά Repair & Protect, το beauty department του Marie Claire συνάντησε τον Tom Zois, επίσημο hairstylist του Pantene και έμαθε όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για να έχουμε πιο όμορφα, πιο δυνατά και πιο υγιή μαλλιά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης