Οι millennials πρόκειται να γίνουν η πιο πλούσια γενιά στην ιστορία

Οι millennials πρόκειται να γίνουν η πιο πλούσια γενιά στην ιστορία

Θα μπορούσαν να κληρονομήσουν περιουσιακά στοιχεία αξίας τρισεκατομμυρίων μέσα στα επόμενα 20 χρόνια.

millennialsinin
Οι Millennials θα μπορούσαν δυνητικά να γίνουν η πλουσιότερη γενιά όλων των εποχών, σύμφωνα με την έκθεση 2024 Wealth Report της κτηματομεσιτικής εταιρείας Knight Frank.

 
Οριζόμενοι ευρέως ως όσοι γεννήθηκαν από το 1981 έως το 1996 (ή έως και το 2000), οι millennials, γνωστοί και ως γενιά Υ, θα μπορούσαν ενδεχομένως να δουν ένα σημαντικό απρόσμενο κέρδος τα επόμενα 20 χρόνια, λόγω των ακινήτων και άλλων περιουσιακών στοιχείων που συγκέντρωσαν οι γονείς και οι παππούδες τους. Το ποσό αυτό θα μπορούσε να ανέλθει σε περίπου 90 τρισεκατομμύρια δολάρια (83,1 τρισεκατομμύρια ευρώ) μόνο στις ΗΠΑ.

 
Κλείσιμο
«Όταν πεθάνει η σιωπηλή γενιά (γεννημένη από το 1925 έως το 1945), οι baby boomers (1946 έως το 1964) και το παλαιότερο τμήμα της γενιάς Χ (1965 έως το 1979), θα απελευθερωθούν 2,5 τρισεκατομμύρια λίρες (2,9 τρισεκατομμύρια ευρώ) σε πλούτο δεσμευμένο στα σπίτια τους», αναφέρει η έκθεση, σύμφωνα με το Yahoo Finance.

Ο Liam Bailey, επικεφαλής έρευνας της Knight Frank, πιστεύει ότι η εισροή πλούτου στη νέα γενιά είναι πιθανό να συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην αύξηση των βιώσιμων επενδύσεων και στη συνειδητή μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.

 
«Οι Millennials φαίνεται να έχουν πάρει το μήνυμα για τη μείωση της κατανάλωσης – το 80% των ανδρών και το 79% των γυναικών που απάντησαν δηλώνουν ότι προσπαθούν να συρρικνώσουν το αποτύπωμα που αφήνουν πίσω τους», ανέφερε στον Guardian.


Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης