Γυναίκα αγνοούνταν επί έναν χρόνο – Βρέθηκε νεκρή στο ψυγείο του συντρόφου της

Γυναίκα αγνοούνταν επί έναν χρόνο – Βρέθηκε νεκρή στο ψυγείο του συντρόφου της

Η ανακάλυψη της αστυνομίας και οι φόβοι της μητέρας της νεαρής που βγήκαν αληθινοί.
 

texascrime
Το πτώμα μιας αγνοούμενης γυναίκας από το Τέξας βρέθηκε τυλιγμένο σε πλαστική μεμβράνη και χωμένο μέσα στο ψυγείο του φίλου της, την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου, σύμφωνα με μια έκθεση.

 
Η Heather Schwab, 35 ετών, είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη τον Ιούνιο από τη μητέρα της, με την οποία δεν διατηρούσαν τις καλύτερες σχέσεις, εξαιτίας της εμπλοκής της 35χρονης με τα ναρκωτικά. Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε μιλήσει με την κόρη της εδώ και ένα χρόνο και ότι φοβόταν πως ο φίλος της Schwab – ο 42χρονος Chad Stevens – ήταν βίαιος και θα μπορούσε ακόμη και να τη σκοτώσει, σύμφωνα με το Fox 4 News Dallas-Fort Worth.

 
Κλείσιμο
Δυστυχώς, οι φόβοι της μητέρας βγήκαν αληθινοί όταν η πρώην σύζυγος του Stevens επικοινώνησε μαζί της και της είπε ότι ο άνδρας σκότωσε τη Schwab και την έθαψε στην αυλή του σπιτιού τους.

Η αστυνομία στο McKinney του Τέξας πήρε ένταλμα έρευνας για το σπίτι του Stevens στις 6 Νοεμβρίου του 2023 και βρέθηκε αντιμέτωπη με μια φρικτή εικόνα όταν μπήκε στο σπίτι του.

 
«Η είσοδος της κουζίνας είχε απομονωθεί από το υπόλοιπο σπίτι με γυψοσανίδα», ανέφερε το ένταλμα σύλληψης. «Όταν οι αστυνομικοί έσπασαν τις γυψοσανίδες, βρήκαν το πτώμα μιας γυναίκας τυλιγμένο σε άφθονη ποσότητα πλαστικού περιτυλίγματος και χωμένο στο ψυγείο».

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης