Η Διονυσία επιβίωσε από σοβαρό έγκαυμα σε βρεφική ηλικία και από το bullying: Έγινε εθελόντρια στην Αφρική και συγγραφέας

Η Διονυσία επιβίωσε από σοβαρό έγκαυμα σε βρεφική ηλικία και από το bullying: Έγινε εθελόντρια στην Αφρική και συγγραφέας

Μια γυναίκα από τη Ζάκυνθο μάς αφηγείται την εκπληκτική ιστορία ζωής της, πηγή έμπνευσης και δύναμης, με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου.

dionisia
Η ζαχαροπλαστική στο σπίτι συνδέεται συνήθως με ημέρες γιορτής και χαράς. Όμως για την οικογένεια μιας γυναίκας από τη Ζάκυνθο, της Διονυσίας Θεριανού, συνδέθηκε αναπόσπαστα με ένα φοβερό ατύχημα, που παραλίγο να της στοιχίσει την όρασή της, ακόμα και τη ζωή της.

Συνέβη όταν ήταν μόλις 14 μηνών. Η γιαγιά της την κρατούσε αγκαλιά ενώ έφτιαχνε γκλαούνες, τις παραδοσιακές τηγανίτες του νησιού, «που το μυστικό της επιτυχίας τους είναι το πολύ καυτό λάδι για να φουσκώσουν», όπως αφηγείται σήμερα η Διονυσία στο marieclaire.gr με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου, «Μαθαίνοντας να πετάω. Το φιλί του πνεύματος» (εκδ. Θεριανός). Σε μια στιγμή απροσεξίας, έφυγε από τα χέρια της γιαγιάς της και έπεσε με το πρόσωπο μέσα στο τηγάνι που τσιτσίριζε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης