«Με είχε καθισμένη σε έναν καναπέ και με χτυπούσε στο κεφάλι για έξι ώρες»

«Με είχε καθισμένη σε έναν καναπέ και με χτυπούσε στο κεφάλι για έξι ώρες»

Η «Κατερίνα» πέρασε είκοσι χρόνια με τον κακοποιητή της. Τα δύο παιδιά της έγιναν σε πολλές περιπτώσεις μάρτυρες των βίαιων επεισοδίων και η κόρη της έφτασε σε σημείο να νοσηλευτεί σε παιδοψυχιατρική κλινική. Αποφάσισε να αφηγηθεί την αληθινή ιστορία της για να παρακινήσει και άλλα θύματα να αναζητήσουν το δρόμο προς την ελευθερία.

domestic_violence
Με την «Κατερίνα» μάς έφερε σε επαφή το Συμβουλευτικό Κέντρο Ρόδου. Παρόλο που έχει περάσει μόλις ένας χρόνος από την ημέρα που έφυγε ο σύζυγος και κακοποιητής της από το σπίτι, επομένως οι μνήμες είναι ακόμα νωπές, δέχτηκε να ανατρέξει στο τραυματικό παρελθόν της και να το μοιραστεί με το marieclaire.gr ελπίζοντας να παρακινήσει και άλλα θύματα να αναζητήσουν το δρόμο τους προς την ελευθερία και την αγάπη του εαυτού τους.

 «Με λένε Κατερίνα. Είμαι 36 χρονών. Έχω δύο παιδιά, τον Παναγιώτη, 16 χρονών, και τη Νίκη, 13 χρονών. Με τον Γιώργο γνωριστήκαμε όταν εγώ ήμουν 15. Ήμασταν 20 χρόνια μαζί. Ανατρέχοντας στο παρελθόν – γιατί όταν το ζούσα ήμουν μικρή και μες στην τρέλα – συνειδητοποιώ ότι τα πρώτα σημάδια παρουσιάστηκαν μέσα στα πρώτα τρία χρόνια, όταν άρχισε να μου λέει: “Δεν θα πηγαίνεις για καφέ με τις φίλες σου”, “Θα είμαι κι εγώ μαζί σου αν θέλεις να πηγαίνουμε για καφέ”.

Διαβάστε τη συνέχεια στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης