Eurovision: Έναν χρόνο μετά τη μεγάλη τους νίκη, οι Maneskin επέστρεψαν στη σκηνή του διαγωνισμού

Eurovision: Έναν χρόνο μετά τη μεγάλη τους νίκη, οι Maneskin επέστρεψαν στη σκηνή του διαγωνισμού

Την εμφάνισή τους περίμεναν οι χρήστες του Twitter - Τους αποθέωσαν για ακόμα μία φορά - Το νέο τους τραγούδι «Supermodel»

280449879_540387377747532_8647151751861004600_n
Έναν χρόνο μετά τη λαμπερή τους εμφάνιση στον διαγωνισμό της Eurovision, με την οποία και κατάφεραν να κατακτήσουν την πρώτη θέση, οι Maneskin βρέθηκαν ξανά στη μεγάλη διοργάνωση και... εντυπωσίασαν τα πλήθη!

Το διάσημο συγκρότημα από την Ιταλία που έκανε το κοινό να παραληρεί το 2021 με την τεράστια επιτυχία «Zitti E Buoni», επέστρεψε στον τελικό της Eurovision 2022 με ένα νέο τραγούδι.

Måneskin - Zitti E Buoni - Italy 🇮🇹 - Grand Final - Eurovision 2021

Το single «Supermodel» κυκλοφόρησε το βράδυ της Παρασκευής 13 Μαΐου, όμως το συγκρότημα το ερμήνευσε για πρώτη φορά την ημέρα του τελικού, στη σκηνή του κατάμεστου Pala Olimpico στο Τορίνο.



Το Τορίνο αποτελεί και την τελευταία στάση της παγκόσμιας περιοδείας τους. Ένα φινάλε με συμβολική σημασία, καθώς οι Maneskin κατάφεραν να φέρουν για πρώτη φορά το διαγωνισμό της Eurovision στην Ιταλία, με το Τορίνο να αποτελεί την πόλη που επιλέχθηκε πέρσι από την EBU.

Νωρίτερα σήμερα, ο Νταμιάνο Νταβίντ ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως είχε έναν τραυματισμό στο πόδι, ενώ ανάρτησε επίσης, ένα στιγμιότυπο που τον δείχνει να στηρίζεται σε ένα μπαστούνι.

Ωστόσο, δεν άφησε τίποτα να του αλλάξει τα σχέδια για τον αποψινό τελικό.

Οι χρήστες των social media φαίνεται πως ανυπομονούσαν για την εμφάνιση των Maneskin, αφού τα πρώτα tweets για το συγκρότημα έκαναν ήδη την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο το μεσημέρι.


Κλείσιμο
Προηγουμένως, ανησυχία προκάλεσε στο κοινό η αναφορά του Γιώργου Καπουτζίδη στο συγκρότημα. «Δεν έχω ιδέα αν θα δούμε τους Maneskin, δεν τους είδαμε ούτε χθες, είναι η αλήθεια. Δεν ξέρω, ποτέ δεν ξέρεις», είπε χαρακτηριστικά και «άγχωσε» τους θαυμαστές τους. 

Βλέποντας όμως, τους Νταμιάνο, Βικτόρια, Ίθαν και Τόμας να ανεβαίνουν επιτέλους στη σκηνή, έναν χρόνο μετά την μεγάλη τους νίκη στη Eurovision, το κοινό στο Twitter, «ξέφυγε», ανεβάζοντάς τους στο πρώτο trend.

Βέβαια, ο ίδιος ανέφερε πως ο πόνος στο πόδι του δεν έχει περάσει και τον δυσκόλεψε κατά την εμφάνισή του.  Παρόλα αυτά, «δεν το έβαλε κάτω», ακόμα κι αν κάποιες φορές η κάμερα τον έπιασε να κουτσαίνει.

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις τους:






Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με νεκρή ηλικιωμένη από φωτιά στο Παλαιό Φάληρο - Συνελήφθη ο γιος της

Βουτιά θανάτου στη Μαγιόρκα: Τουρίστας πήδηξε από ύψος 25 μέτρων και σκοτώθηκε - Τον τραβούσε βίντεο η σύντροφός του

Ολοκληρώνεται το παζλ της δολοφονίας της Τζωρτζίνας - Οι μαρτυρίες που «καίνε» την Ρούλα Πισπιρίγκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK