Jessica Hart-Gracie Carvalho: Δυο κούκλες με μαγιό

Jessica Hart-Gracie Carvalho: Δυο κούκλες με μαγιό

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε αυτές τις μέρες σε παραλία την Jessica Hart μαζί με την έτερη καλλονή της Victoria's Secret Gracie Carvalho να ποζάρει με τα μαγιό του καλοκαιριού γνωστής εταιρείας.

Jessica Hart-Gracie Carvalho: Δυο κούκλες με μαγιό
Μπορεί η σύντροφος του Σταύρου Νιάρχου, η Αυστραλέζα καλλονή Jessica Hart, να αποκλείστηκε φέτος από το πρόσφατο ετήσιο σόου της Victoria's Secret στο Λονδίνο λόγω της κακής σχέσης που έχει με την τραγουδίστρια του σόου Taylor Swift, όμως δεν φαίνεται να το έβαλε κάτω και συνεχίζει την καριέρα της ακάθεκτη.



Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε αυτές τις μέρες σε παραλία της Καλιφόρνια μαζί με την έτερη καλλονή της Victoria's Secret Gracie Carvalho να ποζάρει με τα μαγιό του καλοκαιριού γνωστής εταιρείας. Οι δυο κυρίες φόρεσαν σέξι μπικίνι και πόζαραν με νάζι στο φωτογραφικό φακό.

Κλείσιμο


Η «καυτή» μελαχρινή Carvalho γεννήθηκε πριν από 24 χρόνια στο Σάο Πάολο και μπήκε από μικρή στον χώρο της μόδας. Στο μέχρι τώρα βιογραφικό της έχει συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, όπως Gap, DKNY Jeans και Victoria’s Secret. Το 2010 πρωταγωνίστησε στις σελίδες του περιβόητου Pirelli Calendar.


















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης