Cara Delevingne: Μήπως έχει αρχίσει να ξεφεύγει;

Cara Delevingne: Μήπως έχει αρχίσει να ξεφεύγει;

Και εντάξει μπορεί να είσαι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα στον κόσμο, με κασέ που ανεβαίνει μέρα με τη μέρα, αλλά τον να κυκλοφορείς σαν να έχουμε Απόκριες, κακό κάνει στην εικόνα σου παρά καλό

Cara Delevingne: Μήπως έχει αρχίσει να ξεφεύγει;
Το χαρακτηρισμό της απίστευτα εκκεντρικής έχει καταφέρει να πάρει τον τελευταίο καιρό η Βρετανίδα καλλονή Cara Delevingne, η οποία εμφανίζεται δημόσια στην κυριολεξία όπως να'ναι χωρίς να δίνει καμιά απολύτως σημασία. Και εντάξει μπορεί να είσαι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα στον κόσμο, με κασέ που ανεβαίνει μέρα με τη μέρα, αλλά τον να κυκλοφορείς σαν να έχουμε Απόκριες, κακό κάνει στην εικόνα σου παρά καλό.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε σε μια ακόμα αλλόκοτη εμφάνισή της, στο Λονδίνο, που χαρακτηρίστηκε η πιο αλλόκοτη από όλες. Το μοντέλο εμφανίστηκε με παντελόνι πιτζάμα, t-shirt, μπλε περούκα και μαύρα μάσκα. Τη δε όλη εμφάνιση συμπλήρωναν τα βρώμικα μποτάκια Timberland και το το army τζάκετ Mr&Mrs Furs, το οποίο όμως κοστίζει 1200 ευρώ. Είπαμε να είσαι διαφορετική αλλά όχι και έτσι.
Κλείσιμο








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης