Ali Stephens: Σε σέξι φωτογράφηση με πρωταγωνιστή το τζιν

Ali Stephens: Σε σέξι φωτογράφηση με πρωταγωνιστή το τζιν

Η Stephens γεννήθηκε στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών πριν από 22 χρόνια και ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ όταν την ανακάλυψε ένας υπεύθυνος πρακτορείου μοντέλων την ώρα που ψώνιζε με την οικογένειά της σε πολυκατάστημα στην πατρίδα της

Ali Stephens: Σε σέξι φωτογράφηση με πρωταγωνιστή το τζιν
Για το γυναικείο περιοδικό «Elle» της βιετναμέζικης έκδοσης του Μαρτίου πόζαρε η εντυπωσιακή Ali Stephens, σε μια φωτογράφηση- αφιέρωμα στο τζιν, με τον τίτλο True Blue. Τη φωτογράφηση έκανε ο Stockton Johnson και τα ρούχα που φόρεσε το μοντέλο είναι από τους οίκους Max Azria, Jean Paul Gaultier και Calvin Klein.

Η Stephens γεννήθηκε στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών πριν από 22 χρόνια και ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ όταν την ανακάλυψε ένας υπεύθυνος πρακτορείου μοντέλων την ώρα που ψώνιζε με την οικογένειά της σε πολυκατάστημα στην πατρίδα της.

Το ντεμπούτο της στην πασαρέλα έγινε το Σεπτέμβριο του 2007 στο σόου του οίκου Prada στο Μιλάνο, όπου κέρδισε τις εντυπώσεις και την έμαθαν οι άνθρωποι στο χώρο της μόδας. Παράλληλα με την πασαρέλα και τις φωτογραφήσεις η Stephens πρωταγωνιστεί και σε διαφημίσεις μεγάλων οίκων μόδας.


Κλείσιμο





















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης