Joanna Krupa: Με μαγιό (ξανά)

Joanna Krupa: Με μαγιό (ξανά)

H πρωταγωνίστρια του δημοφιλούς αμερικανικού ριάλιτι «Real Housewives» είναι ακτιβίστρια και γνωστή για τη συνεργασία της με τη φιλοζωική οργάνωση PETA, για την οποία έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές γυμνή

Joanna Krupa: Με μαγιό (ξανά)
Είχαμε λίγες μέρες να δούμε με μπικίνι το καλλίγραμμο σώμα της Joanna Krupa, η οποία όμως φρόντισε να επιστρέψει πιο σέξι από ποτέ. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την 34χρονη Αμερικανοπολωνέζα καλλονή σε πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου στο Μαϊάμι φορώντας ένα σούπερ σέξι μικροσκοπικό λουλουδάτο μπικίνι. Στην παρέα της ήταν ο σύζυγός της αλλά και το αγαπημένο της σκυλάκι, το οποίο έχει υιοθετήσει πριν από λίγο καιρό.

H πρωταγωνίστρια του δημοφιλούς αμερικανικού ριάλιτι «Real Housewives» είναι ακτιβίστρια και γνωστή για τη συνεργασία της με τη φιλοζωική οργάνωση PETA, για την οποία έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές γυμνή.

Η Krupa είναι μια από τις αγαπημένες των αντρικών περιοδικών και έχει ψηφιστεί από αυτά ως ένα από τα πιο σέξι μοντέλα στον κόσμο. Το περιοδικό μάλιστα «Maxim» την έχει κατατάξει στη λίστα με τις πιο «καυτές» παρουσίες.


Κλείσιμο











 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης