Στο κρεβάτι με την Bar Refaeli

Στο κρεβάτι με την Bar Refaeli

Η Ισραηλινή καλλονή φωτογραφίζεται μόνο με τα εσώρουχά της στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Maxim

Θερμή υποδοχή Μπερλουσκόνι στο Ισραήλ
Στο κρεβάτι με την Bar Refaeli
Θεωρείται μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη και έτσι η Bar Refaeli αποφάσισε και να το αιτιολογήσει στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Maxim.

To 27χρονο μοντέλο Ισραηλινής καταγωγής κολάζει μέσα στο μαύρο μικροσκοπικό μαγιό του την ώρα που ποζάρει στο φωτογραφικό φακό του James Macari και δίνει συμβουλές στο τι πρέπει να κάνουν οι άντρες για να την προσεγγίσουν!

«Αν κάποιος είναι αστείος, θα πρέπει να πει κάτι αστείο. Αν κάποιος είναι γλυκός και ευγενής, θα πρέπει να μιλήσει ανάλογα. Απλά να είναι ο εαυτός του. Δεν μου αρέσει όταν οι άντρες το «παίζουν» άνετοι. Όπως, πριν από κάποιες μέρες που ήμουν στο αεροδρόμιο και ήταν ένας νεαρός που είδε ότι με κοιτούσε. Αλλά αντί να με πλησιάσει, κατέβασε το κεφάλι του και άρχισε να στέλνει μηνύματα με το κινητό του για να κάνει ότι δεν με είδε. Και εγώ σκέφτηκα ότι αν ήσουν όντως άνετος, θα ήσουν ο εαυτός σου και θα ερχόσουν να μου μιλήσεις!»

Όσο για το ποιο σημείο του σώματός της είναι περήφανη, η Refaeli απαντά: «Το στομάχι μου είναι σκληρό και είμαι πολύ περήφανη για αυτό. Τρώω όμως. Για μένα αυτό είναι από τα καλύτερα πράγματα στη ζωή!»


Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης