Η σέξι απόδραση της Kate Moss στο St. Tropez

Η σέξι απόδραση της Kate Moss στο St. Tropez

Μετά τη Scarlett Johansson που αναστατώνει τις ακτές τις Ιταλίας, είναι η σειρά της Kate Moss να «ανεβάσει» τη θερμοκρασία στις γαλλικές ακτές.

Η σέξι απόδραση της Kate Moss στο St. Tropez
Η Μεσόγειος φαίνεται ότι έχει «κατακλειστεί» από ιδιωτικά σκάφη με καλλίγραμμες διάσημες κυρίες του Hollywood και της πασαρέλας, που κάνουν τους παπαράτσι να μπαίνουν και εκείνοι σε σκάφη προκειμένου να αποκτήσουν αυτό το πολυπόθητο «κλικ». Μετά τη Scarlett Johansson που αναστατώνει τις ακτές τις Ιταλίας, είναι η σειρά της Kate Moss να «ανεβάσει» τη θερμοκρασία στις γαλλικές ακτές.

Διασκεδάζοντας κάτω από τον καυτό ήλιο, γελώντας, αλλά και σε τρυφερές στιγμές με το σύζυγό της, Jamie Hince, εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Kate Moss πάνω σε ιδιωτικό σκάφος στο Saint-Tropez.

Αποφασίζοντας να καλύψει το καλλίγραμμο σώματος της με ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό, το μοντέλο φαίνεται να περνάει καλά στο πλευρό του αγαπημένου της και των φίλων τους. Τα φιλιά και οι αγκαλιές ανάμεσά τους έδιναν και έπαιρναν, δείχνοντας έτσι την τρυφερή πλευρά του αυστηρού πάνω στο διάδρομο της πασαρέλας, αλλά και στα φιλέ των φωτογράφων μοντέλου.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης