Η Βραζιλία βγάζει καλλονές!

Η Βραζιλία βγάζει καλλονές!

Gisele, Ambrosio, Alves, Lima, Dicker, Goulart, Oliveira, Zimmermann, Barros και Fontana απαρτίζουν το top10

Η Βραζιλία βγάζει καλλονές!
Η Βραζιλία εκτός από τη σάμπα είναι γνωστή και για την εξαγωγή μοντέλων. Οι περισσότεροι σχεδιαστές μόδας και οι μεγαλύτεροι οίκοι χρησιμοποιούν στις επιδείξεις τους καλλονές από τη Βραζιλία. Σας παρουσιάζουμε τα 10 πιο όμορφα και καλοπληρωμένα μοντέλα της Βραζιλίας

Gisele Bundchen
Πρώτη και καλύτερη στη λίστα η Gisele Bundchen. Η Gisele είναι το πιο διάσημο μοντέλο του κόσμου. Είναι και το πιο ακριβοπληρωμένο αφού κάθε χρόνο εισπράττει περισσότερα από 25 εκατομμύρια δολάρια. Εχει εργαστεί για τους περισσότερους οίκους μόδας του κόσμου και για πολλά χρόνια είναι ένας από τους άγγελους της Victoria's Secret.

Κλείσιμο


Alessandra Ambrosio
Η Alessandra Ambrosio είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της εταιρείας εσωρούχων Victoria's Secret. Γεννήθηκε στο Rio Grande do Sul και κάνει μόντελινγκ από τα 14. Εχει ποζάρει σχεδόν για όλα τα περιοδικά μόδας και έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές.



Camila Alves
Η Camila Alves μπορεί να μην είναι γνωστή στο ευρύ κοινό, έκανε όμως καριέρα στη Νέα Υόρκη. Αφησε τη Βραζιλία στα 19 της όπου μετά από λίγα χρόνια γνώρισε τον άνδρα της ζωής της, τον Matthew McConaughey με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά. Τώρα η Camila έχει αφήσει για λίγο το μόντελιγκ και ασχολείται με τα παιδιά και τις επιχειρήσεις.



Adriana Lima
Αγριο θηλυκό. Η Adriana Lima έγινε γνωστή στο χώρο της μόδας από την συνεργασία της με τη Victoria's Secret. Η Lima αυτή τη χρονιά φόρεσε το σουτιέν των 2 εκατομμυρίων δολαρίων και θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα της εταιρείας. Το τοπ μόντελ έχει επίσης συμβόλαιο και με την εταιρεία καλλυντικών Maybelline.



Cintia Dicker

Η Cintia Dicker μπορεί να μην μοιάζει με Βραζιλιάνα, αλλά είναι!: Τα κόκκινα μαλλιά της και η λευκή της επιδερμίδα της δίνουν μια θέση στη λίστα με τα πιο όμορφα μοντέλα. Η Cintia κατάγεται από την ίδια πολιτεία που κατάγονται οι Gisele και η Ambrosio.



Izabel Goulart
Και αυτή από μικρή στα βάσανα. Η Izabel Goulart στην ηλικία των 14 μετακόμισε στο Sao Paulo για να κυνηγήσει το όνειρό της. Εγινε πολύ γρήγορα γνωστή και έχει δουλέψει για τους οίκους Valentino, Chanel και Ralph Lauren. Το μοντέλο εργάζεται σε πολλές καμπάνιες της Victoria's Secret.



Flavia De Oliveira
Η Flavia De Oliveira αν και δεν είναι γνωστή έχει καταφέρει να γίνει περιζήτητη. Μεγάλοι οίκοι την κυνηγούν για να παρουσιάσει τις δημιουργίες τους. Μεταξύ αυτών είναι οι: Victoria's Secret, Dolce & Gabbana, Michael Kors και Blumarine.



Raquel Zimmermann

Η κατάξανθη Raquel Zimmermann δεν λείπει ποτέ από τα κορυφαία events του πλανήτη. Ξεκίνησε την καριέρα της από την ιταλική Vogue και αποτελεί ένα από τα σταθερά μοντέλα των οίκων Chanel, Gucci και Victoria's Secret.



Ana Beatriz Barros

Η Ana Beatriz Barros είναι και αυτή μοντέλο της Victoria's Secret model και είναι στο μόντελινγκ από το 1996. Μάλιστα έγινε γνωστή σαν το βασικό πρόσωπο της καμπάνια της Guess?. Εχει δουλέψει ακόμα για την Bebe και τα καλλυντικά της Chanel.



Isabeli Fontana
Η Isabeli Fontana ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 16 και περπάτησε για πρώτη φορά στην πασαρέλα για λογαριασμό της Victoria's Secret. Επίσης έχει δουλέψει για τους οίκους Versace, Ralph Lauren,Valentino, Escada, Dolce & Gabbana και Uniqlo.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης