Μέγκαν και Χάρι απέλυσαν το προσωπικό τους στο παλάτι και κάνουν τους... πρίγκιπες στις ΗΠΑ

markl_kafes-575x557

Οι 15 υπάλληλοι που απολύθηκαν είναι τα τελευταία θύματα της βόμβας που έσκασαν ο Χάρι και η Μέγκαν με τη μετακόμισή τους στη Βόρεια Αμερική

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ απολαμβάνουν τη νέα τους ζωή, μακριά από το παλάτι και σχεδιάζουν λεπτομερώς το μέλλον τους. Το ζευγάρι βρέθηκε στην Καλιφόρνια την Τετάρτη για να συνομιλήσει με ακαδημαϊκούς και καθηγητές για τη νέα του φιλανθρωπική οργάνωση. 

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επισκέφθηκαν το πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, για μία brainstorming συζήτηση. Όπως επιβεβαίωσε πηγή του παλατιού, «στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων εργασιών τους για την ανάπτυξη και την οικοδόμηση της νέας τους φιλανθρωπικής οργάνωσης, είχαν εποικοδομητικές συζητήσεις με ακαδημαϊκούς και καθηγητές».


Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι πέρασαν περίπου 7 ώρες στο διάσημο πανεπιστήμιο και ταξίδεψαν μάλιστα, με εμπορική πτήση επιστρέφοντας στον Καναδά, όπου διαμένουν σε μια πολυτελή έπαυλη, με τον γιο τους Άρτσι, μετά από την απόφασή τους να αποχωρήσουν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και να γίνουν «οικονομικά ανεξάρτητοι».


Κατά την άφιξή τους στην πανεπιστημιούπολη, τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ υποδέχτηκε προσωπικά ο πρόεδρος του πανεπιστημίου, Μαρκ Τεσιέρ Λαβίν, προτού πάρουν μέρος σε συζητήσεις με μέλη του προσωπικού που τους βοηθούν «με το συνεχιζόμενο έργο τους για την δημιουργία μιας νέας φιλανθρωπικής οργάνωσης». Όταν το ζευγάρι ανακοίνωσε τα σχέδιά του να απομακρυνθεί από την βασιλική οικογένεια, είχαν γράψει στην νέα τους ιστοσελίδα πως θέλουν να ξεκινήσουν μια νέα φιλανθρωπική οργάνωση, λέγοντας πως η απόφασή τους να περνούν τον χρόνο τους μεταξύ Βόρειας Αμερικής και Αγγλίας θα τους βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια. «Αυτή η γεωγραφική ισορροπία θα μας επιτρέψει να αναθρέψουμε τον γιο μας με εκτίμηση για την βασιλική παράδοση στην οποία γεννήθηκε, παρέχοντας παράλληλα στην οικογένειά μας το περιθώριο να επικεντρωθεί στο επόμενο κεφάλαιο, συμπεριλαμβανομένης της νέας φιλανθρωπικής μας οντότητας» έγραψαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.


Δεν είναι ακόμη σαφές ποιος θα είναι ο ρόλος των καθηγητών και ακαδημαϊκών του Στάνφορντ στην νέα τους αυτή φιλανθρωπική οργάνωση, ούτε είναι γνωστό ποιες θα είναι οι αιτίες στις οποίες θα εστιάσουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Πάντως, όπως φαίνεται, οι Σάσεξ έχουν αρχίσει να συνηθίζουν την νέα τους ζωή μακριά από την βασιλική οικογένεια και να σχεδιάζουν λεπτομερώς το μέλλον τους. Μάλιστα, πρόσφατα, παραβρέθηκαν σε ένα συνέδριο της JP Morgan, στο Μαϊάμι, όπου ο πρίγκιπας Χάρι έδωσε μια ομιλία και μίλησε για το Megxit, λέγοντας, σύμφωνα με μια πηγή του Page Six πως «Παρόλο που είναι πολύ δύσκολο για τον ίδιο και την Μέγκαν Μαρκλ, δεν μετανιώνει για την απόφασή τους να αποχωρήσουν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, επειδή θέλει να προστατέψει την οικογένειά του».


Την ίδια ώρα η Daily Mail  «πυροβολεί» τους Σάσεξ αναφέροντας σε δημοσίευμα ότι απέλυσαν όλο το προσωπικό, συνολικά 15 άτομα, από το γραφείο τους στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.  «Οι υπάλληλοι είναι τα τελευταία θύματα της βόμβας που έσκασαν ο Χάρι και η Μέγκαν με τη μετακόμισή τους στη Βόρεια Αμερική και την απόφαση για την οικονομική τους ανεξαρτησία από τη βασιλική οικογένεια», γράφει η Daily Mail.


xari_megan

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Με τις συστατικές

που προφανώς έχουν οι απολυμένοι θα βρουν εκατοντάδες δουλειές ή χιλιάδες ανά τον Πλανήτη. Δηλαδή το ζευγάρι , γιατί να πληρώνουν κάτι που δεν χρησιμοποιούν ... Ας είχαν κι άλλοι τα κότσια να αφήσουν τα έτοιμα στο Παλάτι και να πάνε στο εξωτερικό να σχεδιάζουν από την αρχή δικά τους πράγματα και δική τους πορεία ... Δεν ξέρουμε δηλαδή ποιοι είναι οι Κότες ... οι Βολεμένοι ... οι Καρεκλοκένταυροι κλπ .... Ο καθένας μπορεί και δεν θέλει και θέλει ή δεν μπορεί. Αυτοί και θέλουν και μπορούν ... (φυσικά δεν πρόκειται για τον καθένα , ήδη είναι 1000% αναγνωρίσιμοι και ξεκινούν με προοπτικές , και αυτή αξίζει ένα μπράβο που το ξε-κούνησε , αν την αφήσουν τελικά ...)

Φωτοστέφανος

Αν παραιτηθούν από κάθε χρηματοδότηση από τον Κάρολο και το Ην Βασίλειο , ΟΚ. Αλλά άλλα γράφτηκαν. Μόνο η χρηματοδότηση του Κάρολου τους φτάνει, συν τα χρήματα από την Νταϊάνα που τα είχε επειδή έγινε πριγκήπισσα. Επίσης λόγω των τίτλων θα πουλήσουν καλά. Με τέτοιους όρους όλοι θα κάναμε επανάσταση. Η δε σπουδή για το φιλανθρωπικό είναι κατά την άποψή μου απόλυτα υπολογισμένη, να μετριάσει κακές εντυπώσεις.

Δεν υπάρχει

Archie ,πρόκειται για την απάτη του αιώνα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης