«All I Want For Christmas is You»: Το χιτ της Μαράια Κάρεϊ για 1η φορά στην κορυφή του αμερικανικού τσαρτ!

«All I Want For Christmas is You»: Το χιτ της Μαράια Κάρεϊ για 1η φορά στην κορυφή του αμερικανικού τσαρτ!

Χρειάστηκαν 25 χρόνια, αλλά τελικά... τα κατάφερε - Η αντίδραση της τραγουδίστριας στο Twitter

billboard
Το κλασικό εορταστικό χιτ της Μαράια Κάρεϊ «All I Want For Christmas is You», που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από 25 χρόνια, κατέκτησε για πρώτη φορά την κορυφή του αμερικανικού τσαρτ.

Όπως επισημαίνει το BBC, η μεγάλη χριστουγεννιάτικη επιτυχία με τον «κολλητικό» ρυθμό έκανε το ντεμπούτο της το 1994 ως EP και όχι ως single. Αυτό σημαίνει ότι ήταν εκτός του ανταγωνισμού για τη λίστα Hot 100 του Billboard.

Μετά από αλλαγές στον κανονισμό, το τραγούδι μπήκε για πρώτη φορά στο τσαρτ το 2000, και τα τελευταία χρόνια προσέγγιζε όλο και περισσότερο την πρώτη θέση.

Κλείσιμο


«Τα καταφέραμε», έγραψε σε tweet της η πληθωρική τραγουδίστρια, συμπεριλαμβάνοντας μια σειρά από emoji που αντανακλούν τη μεγάλη της χαρά και την εορταστική της διάθεση.



Το «All I Want For Christmas is You» είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εορταστικά τραγούδια που παίζουν σε... «λούπα» κάθε Χριστούγεννα στους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή, όπως μεταδίδει το βρετανικό διαδίκτυο, είναι το κομμάτι με τα περισσότερα streams στο Spotify.

Αν και ήταν πάντα εξαιρετικά αγαπητό, το ρομαντικό τραγούδι έλαβε μια νέα ώθηση το 2003, όταν ακούστηκε στην άκρως επιτυχημένη ταινία «Love Actually». Ενόψει της 25ης επετείου του τραγουδιού της, η Μαράια Κάρεϊ ξεπέρασε φέτος τον εαυτό της, ξεκινώντας την προώθηση του κομματιού αμέσως μετά το Χαλογουίν. Στο πλαίσιο της καμπάνιας, έκανε μια σειρά από live, πολλές αναρτήσεις στα social media, ενώ κυκλοφόρησε και για πρώτη φορά το κομμάτι σε αυτόνομο CD-single.


Love Actually - All I Want For Christmas Is You [HD]



Σύμφωνα με το Billboard, μόνο την περασμένη εβδομάδα το τραγούδι έφτασε τα 45 εκατ. streams, παίχτηκε στο ραδιόφωνο 34 εκατομμύρια φορές και εξασφάλισε 27.000 ψηφιακές πωλήσεις.

Όσο για την Κάρεϊ, αυτή είναι η 19η φορά που κατακτά με κομμάτι της την κορυφή της λίστας Hot 100. To νέο της επίτευγμα απλά... «σπάει» το ρεκόρ που κατέχει η ίδια, ως η σόλο καλλιτέχνης με τις περισσότερες επιτυχίες στο Νο 1 της συγκεκριμένης λίστας.

lista


Μόνο οι Beatles, με 20 τραγούδια στην πρώτη θέση, θα μπορούσαν να τη συναγωνιστούν, αν φυσικά αυτό ήταν δυνατό.

MARIAH CAREY - All I Want For Christmas is You (Live) - Las Vegas 2019
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης