To μπέρδεμα της Ελένης Μενεγάκη με τον Άκη Πετρετζίκη

To μπέρδεμα της Ελένης Μενεγάκη με τον Άκη Πετρετζίκη

Τι συνέβη στον αέρα της εκπομπής της

Petretzikis_-_Menegaki
Στην Ελένη Μενεγάκη πήγε ο Άκης Πετρετζίκης για να παρουσιάσει το νέο του βιβλίο «Street Food». Και εκεί που ο σεφ τα έλεγε μια χαρά τον διέκοψε η Ελένη Μενεγάκη λέγοντάς του: «Αυτοκαλούμαι στην εκπομπή σου, θα έρθω τέλη Γενάρη να μαγειρέψουμε…»! Ο Άκης Πετρετζίκης σάστισε και της είπε: «Μα εγώ θα έρθω τότε στην εκπομπή σου….»!

Και ο Άκης κοιτούσε μία κυρία που ήταν πίσω από τις κάμερες και είπε: «Έχω κλείσει να έρθω στην εκπομπή σου μέσα στον Ιανουάριο» και η Ελένη γεμάτη απορία του είπε: «Εσύ; Ρε Άκη, πού κοιτάς;». Και ο Άκης Πετρετζίκης της απάντησε: «Την αρχισυντάκτρια»! Και η Ελένη Μενεγάκη γούρλωσε τα μάτια: «Τη δικιά σου;»!

Ο σεφ τότε της είπε «Όχι βρε! Την δικιά σου! Η δικιά μου τι δουλειά έχει εδώ»! Και η Ελένη δήλωσε: «Μα τι δουλειά έχει στο πλατό η αρχισυντάκτριά μου, είναι πάνω η Ελένη (Γελαλή)! Είναι πάνω πώς την βλέπεις;»!

Ο Άκης είχε μπερδευτεί εννοούσε την υπεύθυνη καλεσμένων της εκπομπής της, όμως άκρη δεν βρήκαν αν ο Άκης θα είναι τον Γενάρη στην εκπομπή της Ελένης ή η Ελένη θα είναι καλεσμένη του!

Απίθανο μπέρδεμα Μενεγάκη με Πετρετζίκη στον αέρα - "Πού κοιτάς";
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης